Uz najnoviji svetski fitnes trend – pound fitnes, trening sa bubnjarskim palicama, novinarke i blogerke imale su priliku da upoznaju revolucionarnu udobnost nove jesenje Skechers sport kolekcije patika. Kao i svake sezone, Skechers i ove godine poručuje – “Udobnost uključena”. Jesen 2017. u Skechersu je donela nove trendi boje i dizajnerske inovacije, ali je sačuvala svoje ključne odlike: fleksibilnost, izdržljivost i osećaj slobodnog pokreta.

pound fitnes 2 Must Have: Nova Skechers jesenja sport kolekcija   i za fitnes izazove i za laganu šetnju po gradu! uvrnuti shotovi youtjuberke Must Have: Nova Skechers jesenja sport kolekcija   i za fitnes izazove i za laganu šetnju po gradu!

Za decu i tinejdžere Skechers predstavlja i potpuno otkačene modele patika ENERGY LIGHTS – dečije svetleće modele koje krasi osamnaest LED lampica u čak sedam različitih boja. Ove patike će mališani obožavati!

blogerke Must Have: Nova Skechers jesenja sport kolekcija   i za fitnes izazove i za laganu šetnju po gradu! keva.rs blog tamara zidar Must Have: Nova Skechers jesenja sport kolekcija   i za fitnes izazove i za laganu šetnju po gradu!
Comments