Ove zimske sezone sve je u vezi sa punk-om i grunge-om. Dizajneri su našli način da kombinuju raskošan i nestašan nakit sa mračnim, edgy i minimalističkim. Svi oni koji su ljubitelji edgy stila biće oduševljeni, a oni koji nisu – postaće. U zimskoj ponudi nakita možemo primetiti puno kul stvari, od punk choker-a, do detalja koji su korišćeni umesto nakita. Najzapaženija stvar su lanci koji su svuda. Na modnim pistama smo videli sve verzije karika, u vidu ogrlica, ukrasa za telo, kaiševa. Sa lancima ove zime ne možeš da pogrešiš. Iako su lanci dosta industrijski i dark trend, bilo je i onih koji su super glamurozni, a choker-i su delovali veoma luksuzno. Ono što je sigurno jeste da ove sezone uz sav industrijski i retro vibe definitivno neće faliti glamura. Preterano duge minđuše, masivni kompleti nakita, nakit od dragog kamenja u svim oblicima i varijantama odradili su svoj glamurozni zadatak. Veliki comeback ove sezone imaju čuveni kaiševi od karika koji se nose oko struka i savršeno se uklapaju uz ogrlice istog dizajna. Ono što nas posebno oduševljava ove zime su kristali, malo drugačija verzija alki od onih koje poznajemo i biseri – upravo ono što nam treba ove zime. U nastavku ti otkrivamo koje se to minđuše nose ove sezone.

Ekstra duge minđuše

Duge minđuše su trend koji ćemo još dugo zadržati i voleti. Na FW-u smo mogli videti ekstra duge minuđuše koje su neverovatne, ali ne baš praktične jer dosežu čak do ramena. Duge minđuše prekrivene perlama, ili sa završetkom od pera, ostavile su nas bez daha. Ukoliko si malo smelija i odvažnija ponesi samo jednu extra long minđušu.

Dangle minđuše

Duge minđuše mogu biti zabavne i izgledaju jako efektno, ali dangle minđuše će ti biti mnogo praktičnije. Duge dangle minđuše od svetlucavih nitni su večni komadi koji će odgovati tvom dnevnom ili večernjem stilu.

Rese

Rese su dobile ogromnu popularnost ove sezone i predstavljaju zabavan način da svom look-u pridodaš malo retro vibe-a. Rese su ove sezone moderne u svim oblicima i varijantama, čak su i kombinovane sa dangle minđušama. Ukoliko hoćeš da svoj izgled učiniš zabavnijim i razigranijim, minđuše sa resama su pravi izbor.

Minđuše sa kristalčićima i dijamantima

Naš omiljeni aksesoar zauvek su duge minđuše sa kristalima. Ne postoji ništa glamuroznije od malo kristala na minđušama ili oko vrata. Ovakvi choker-i, duge ili kratke minđuše, ogrlice bile su najglamurozniji detalj modne piste, a mi ih sa uzbuđenjem nosimo.

Comments