Dok provodite vreme kod kuće, budite radoznali, istražujte i učite sa nama. Razmrdajte ljubopitljivost u sebi i pridružite nam se u virtuelnim šetnjama.

Neki od sadržaja koji vas očekuju su: aktuelna izložba “Projekat Jugoslavija” prilagođena online formatu, brojni edukativni sadržaji, virtuelna vođenja kroz tematske izložbe, bliže upoznavanje sa bogatom kolekcijom živopisnih predmeta iz fonda našeg muzeja, autorski tekstovi kustosa i kustoskinja Muzeja Jugoslavije, kao i naših saradnika i saradnica, intervjui, kao i mnoštvo drugih zanimljivih i podsticajnih sadržaja prilagođenih različitim uzrastima.

Budite odgovorni i ostanite u muzeYU!

Pratite nas na sajtu, Facebook-u, i Instagram-u.

Izložbu “Projekat Jugoslavija”, koja je bila aktuelna u prostoru Muzeja 25. maj, a koja uključuje intervjue sa 100 sagovornika i sagovornica različitih uzrasta i profila iz svih zemalja nastalih nakon raspada nekadašnje države, publika u celini može da pogleda na sajtu Muzeja Jugoslavije.

Ukoliko želite da se informišete o dostupnim sadržajima drugih muzeja i institucija kulture u zemlji i inostranstvu, pratite hashtag-ove na društvenim mrežama: #MuseumAtHome, #MuseumsFromHome, #IStayHome_IStayWithArt.

2019okt Muzej25maj 2048px foto Nemanja Knežević e1584624790476 Muzej Jugoslavije te poziva #OSTANIUMUZEYU
Comments