Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Muzički program Bašta festa okuplja uzbudljiva imena domaće scene!

Muzički program Bašta festa okuplja uzbudljiva imena domaće scene!

Peti i jubilarni Bašta fest – internacionalni festival kratkog igranog filma, održava se od 05. do 08. jula 2018. Kao i prethodnih godina, festival okuplja najzanimljivije mlade filmske autore, glumce i muzičare iz čitavog sveta na jednom mestu – u Bajinoj Bašti!

Program festivala odvija se u tri segmenta: glavni, filmski program Bašta festa je međunarodnog i takmičarskog karaktera; edukativni program podrazumeva Mali film – edukativnu radionicu za osnovce i Kritični kamp – radionicu filmske kritike za srednjoškolce koja je na prošlogodišnjem festivalu imala svoje pilot izdanje; muzički program – počinje nakon projekcija filmova, od 00h, svake noći u toku trajanja festivala.

Ove godine u okviru muzičkog programa na Bašta festu pojaviće se neka od najoriginalnijih imena domaće muzičke i klupske scene i to:
U četvrtak, 05. jula, slušaćemo jednu svežu i šarmantnu žensku snagu domaćeg pop zvuka – Bojanu Vunturišević. Njen debi album Daljine, koji se pojavio prošle godine, s pravom je privukao veliku pažnju publike i kritike zaraznim hitovima, kakvih dugo nije bilo na našem tržištu. Nakon Bojane, DJ pult osvaja MKDSL beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i di džej.

BF 2018 bojana v 1 Muzički program Bašta festa okuplja uzbudljiva imena domaće scene! BF 2018 MKDSL Muzički program Bašta festa okuplja uzbudljiva imena domaće scene!

Druge večeri festivala, u petak 06. jula, muzičku lekciju održaće Pero di Reda aka Peppe – on je di džej veteran, ugostitelj, radio producent, i sinonim za dobar domaći klabing. Ako ste bili u nekom od klubova čiji muzički program uređuje (Disko Bar Mladost, Disco Grill Radost, Gadost, Kućica su samo neki od njih), onda znate da će ovo biti jedna veoma duga i dobra noć.

BF 2018 Dj Peppe Muzički program Bašta festa okuplja uzbudljiva imena domaće scene!

Subota, 07. jul, rezervisana je za Bašta žurku i veče pesama našeg najvoljenijeg pevača – Zdravka Čolića. Za Dj pultom je naš koordinator muzičkog programa Stefan Saveski, deo Funk Technik group-a, redovnog domaćina Bašta žurki. Po ovoj večeri čitav festival postao je prepoznatljiv, i zato, hvala ti Čolo!

BF 2018 cola vece Muzički program Bašta festa okuplja uzbudljiva imena domaće scene!

Program se završava u nedelju, 8. jula solo nastupom di džej Irona. Ovaj talentovani momak puštao je muziku u svim domaćim klubovima, na splavovima, u podrumima, na krovovima, u kućama, u stanovima, u dvorištima, na brodovima, u parkovima, na Exitu, u autobusima, u kombijima, na tavanima, u skloništima, na mestima o kojima ne treba javno govoriti… Ko zna, zna.

BF 2018 Dj Iron Muzički program Bašta festa okuplja uzbudljiva imena domaće scene!

Svi programi Bašta festa dešavaju se u Bajinoj Bašti – na otvorenom i BESPLATNI SU, te ste više nego dobrodošli da nam se pridružite i uživate u filmsko-muzičko-edukativnoj avanturi!

Editors choice