Njen savršen ten i predivna crna kosa su mamac za oči, kako nas običnih smrtnika, tako i poznatih ljudi u modnom svijetu koji su prepoznali Li Lezark (Leigh Lezark) kao muzu i/ili zaštitno lice svog brenda. Pojavila se na naslovnicama američkog, turskog, australijskog i francuskog izdanja časopisa “Vogue”, kao i mnogih drugih magazina.

slika26 Muzika i moda: Leigh Lezark

Li i Kejti Peri u prvom redu na reviji modne kuće Viktor & Rolf

No, osim njenog lijepog lica, nas zanima i njen u isto vrijeme istančan i otkačen smisao za modu. Pokazala je da je upravo ona ta na koju treba obratiti pozornost i, kao što to obično biva, postala je traženo lice za prvi red revija na njujorškom, pariškom i londonskom Tjednu mode.

slika34 Muzika i moda: Leigh Lezark

Elegantna u crnom

Najčešće je zavijena u tamne boje, pretežno crnu. Njen zaštitni znak je crna bob frizura, i navika da se nikada ne smiješi fotografima dok pozira. U raznim intervjuima često naglašava da ju nije briga što drugi misle o njoj ili njenom stilu jer, kako kaže, oblači ono što joj se sviđa, a za modnu ikonu kojoj se divi ističe Lejdi Gagu (Lady Gaga).

slika61 Muzika i moda: Leigh Lezark

Sa stilom na pariškom Tjednu mode

Često je viđena u neobičnim kombinacijama, neki bi ih nazvali možda i pomalo uvrnutima. Bez obzira na to da li nosi malu crnu haljinu ili neke ekstremne modne kombinacije, uvijek unese dašak svoje osobnosti zbog čega je njen osobni izričaj jako naglašen. Svoj stil opisuje kao kombinaciju pomaknutog i šik.

slika41 Muzika i moda: Leigh Lezark

Žuta boja predivno pristaje uz njenu put

Ona je nadolazeća modna ikona koja se i sama okušala kao model, te je radila za velika imena kakva su GAP, Henry Holland i Roberto Cavalli for H&M. Sa svojim didžej-bendom “The Misshapes” nastupa diljem svijeta. Izvode uglavnom indie-rok i elektronsku glazbu. Li ističe kako se u budućnosti vidi kao glumica i da ju njen veliki prijatelj Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld) u tome podržava.

slika8 Muzika i moda: Leigh Lezark

Li i njen veliki prijatelj Karl


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love, voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments