Zapitajte se – možete li se ikad zasititi muzike, te iskonske umetnosti koja vam u momentu može ulepšati život? Muzika oplemenjuje, poboljšava raspoloženje u ma kakvom stanju da smo, i podstiče nemerljivi opseg raznih osećanja. Jednostavno, muzika je ljubav. A bez ljubavi – kažu da nema ni života.

Iz tog razloga, i slušalice su postale deo naše svakodnevice, jer – kako drugačije intimno poslušati pesmu koju baš u tom trenutku priželjkujemo? Samo vi znate kakvih ste osećanja i raspoloženja, i šta može doprineti vašem boljitku, a pesma je ta koja nam u tom momentu u velikoj meri pomaže. Bilo da ste srećni, tužni, setni, ili vam je do zabave – pesma je ta koja će upotpuniti i poboljšati svaki trenutak. Zato je važno koje slušalice koristite, i koje će na najbolji mogući način probuditi osećaj koji toliko želite.

Huawei Free Buds 4 1 scaled Muzika nikada nije zvučala ovako dobro – unapredite svoje iskustvo uz Huawei FreeBuds 4

Slušaju vam se numere Billie Eilish, Drakea, Franka Oceana ili Ariane Grande, ili pak kompozicije Vivaldija ili Ennia Morriconea – nema problema, izbor je nepregledan. Zato biramo Huawei FreeBuds 4, prve ikada bežične slušalice sa adaptivnim aktivnim poništavanjem šuma, koje donose izuzetan kvalitet zvuka.

Oblikovane prema svačijem uhu

Uz open-fit dizajn, Huawei FreeBuds 4 karakteriše i Adaptive Ear Matching – odlika koja je prvi put upotrebljena u slušalicama open-fit dizajna. Ovo znači da Huawei FreeBuds 4 poseduju automatsku detekciju oblika uha korisnika i uslova nošenja, što znači da određuju optimalno podešavanje poništavanja šuma za svakog korisnika ponaosob – donoseći im dosledan kvalitet zvuka visoke rezolucije, bez obzira na okolnosti u kojima ih nose. Prilagođavanjem uhu korisnika, Huawei FreeBuds 4 pružaju svojevrsni vid udobnosti, obezbeđujući željeno neometano muzičko iskustvo.

Besprekorni kvalitet zvuka

Jedna od  dodatnih karakteristika ovih bežičnih slušalica je i tehnologija poništavanja šuma sa dva mikrofona, koja prigušuje buku. Huawei FreeBuds 4 su prve slušalice open-fit dizajna koje koriste tehnologiju poništavanja šuma sa dva mikrofona, osiguravajući da mikrofoni mogu preciznije detektovati ambijentalnu buku, na taj način dostižući vodeći nivo u industriji.

Huawei pametni telefon, tablet, računar, pametni sat ili pametni displej koji rade na iOS, Android ili Windows operativnom sistemu – bilo koja dva uređaja se istovremeno mogu povezati na slušalice, što korisnicima omogućava uživanje u omiljenim pesmama ili emisijama bez propuštanja poziva. Usled telefonskog poziva, muzika će odmah biti pauzirana.

Huawei Free Buds 4 2 scaled Muzika nikada nije zvučala ovako dobro – unapredite svoje iskustvo uz Huawei FreeBuds 4

Savršena kombinacija sa Huawei Watch 3

Huawei FreeBuds 4 predstavljaju idealnu kombinaciju i sa novim Huawei Watch 3 satom, koji se veoma lako uklapa sa svakim stilom odevanja. Sat je elegantan, upečatljiv i dizajniran tako da ga možete nositi na treningu ili poslovnom sastanku. Od nerđajućeg čelika i keramike, Huawei Watch 3 karakerišu i blago zakrivljeni ekran i silikonska narukvica.

Huawei Watch 3 pruža i mogućnost reprodukcije muzike putem Huawei Music aplikacije. Sat povežite sa svojim nalogom i sve numere će se automatski uploadovati, pa ih nesmetano možete slušati preko slušalica Huawei FreeBuds 4, prilagođenih za dugo nošenje i savršeno jasan zvuk.

Svakodnevno praćenje zdravstvenog stanja

I ovde nije kraj. Zahvaljujući senzoru visoke preciznosti, Huawei Watch 3 omogućava i praćenje temperature kože, pruža i unapređenu funkciju upozorenja u slučaju pada, a ručnim aktiviranjem opcije SOS poziva putem sata možete kontaktirati odabranu osobu iz vašeg imenika. Možete steći uvid i u svoj puls, SpO2, kvalitet spavanja, pritisak i na taj način svakodnevno pratiti svoje zdravstveno stanje.

Zato – slušalice u uši, sat na ruku, pustite svoju omiljenu pesmu i krenite u nove dnevne pobede!

Izvor fotografija: WANNABE MEDIA

 

Comments