Predstavljamo Vam My Burberry Black – intenzivnu i senzualnu interpretaciju već legendarnog My Burberry parfema. Kreiran od strane kreativnog i izvršnog direktora Burberry-ja, Christopher-a Bailey-a, u saradnji sa renomiranim perfemistom Francis-om Kurkdjian-om, novi parfem je inspirisan crnim Burberry Heritage Trench kaputom.

Za britansku glumica Lily James ovo je prva kampanja za Burberry, a celokupnu kampanju je snimao čuveni Mario Testino.

My Burberry Black vraća nas u Londonsku baštu usred oluje i snažne kiše, kojima kontrast prave toplota i očaravajući mirisi flore. Na boci parfema nalaze se senzualni elementi crnog Burberry kaputa koji čine sjajan spoj sa golom kožom.

2016 MY BURBERRY BLACK CAMPAIGN 01B INTERNATIONAL CROPPED RGB My Burberry Black   novo poglavlje u My Burberry priči

Mirisna nota je nastala spajanjem mirisa osunčanog cveta jasmina i breskve sa nežnim dodirom kandirane ruže. Prepoznatljivi miris kandirane ruže u srednjoj noti My Burberry parfema daje sladak i primamljiv zaokret u mirisu, dok bogati ćilibar pačulija zaokružuje miris do duboke i zanosne završnice.

Gornja nota: cvet jasmina

Srednja nota: kandirana ruža i breskva

Donja nota: ćilibar pačuli

Miris je smešten u bogatu staklenu bočicu, boje ćilibara, čiji celokupan dizajn odražava detalje crnog Burberry Heritage Trench kaputa. Masivan, taman čep je replika dugmića na mantilu, dok je tkanina oko boce, ručno vezana u čvor, napravljena od crnog gabardina, inovativne tkanine koju je pre više od 100 godina patentirao Thomas Burberry. Tkanina je izrađena u Engleskoj, u Castleford-u (Yorkshire).

Bočica je smeštena u crnu kutiju, čija je površina inspirisana crnim garbardinom i obmotana reljefnom zlatnom mašnom.

Comments