Savršena koža je nešto čemu svi težimo. Na tom putu ka savršenom, onome na šta smo navikli da viđamo na društvenim mrežama i što se sada smatra “normalnim” i “poželjnim”, nikada ne primetimo znak na kome piše “Tvoja koža je savršena, baš takva kakva jeste!“. Bubuljice, ožiljci, strije, hiperpigmentacija i druge “nesavršenosti”, nekome su možda baš to – nesavršenosti i nešto čega se treba rešiti, ali nekome su upravo dokaz da je poseban i jedinstven i baš zato – apsolutno prelep. Naše “nesavršenosti” otkrivaju našu priču i čine nas jačim.

Zato te ovim putem pozivamo da i ti budeš deo Gillette Venus #MySkinMyWay priče. Priče koja slavi život, sa svim njegovim “manama”, i žene koje ne dozvoljavaju da im bilo čiji standardi stanu na put. Žene koje se ne plaše da pokažu svetu ko su, kroz izgled svoje kože, i po sopstvenim pravilima. Gillette Venus podržava i osnažuje žene da vole i pokažu svoju kožu, bez obzira na “nepravilnosti”, i probude u sebi samopouzdanje tako što će reći “Osećam se dobro u svojoj koži”

VENUS tekst 1 #MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Gillette Venus je prvi brijač dizajniran isključivo za žene, i kao takav je zauvek promenio rutinu brijanja i stav koje žene imaju o uklanjanju dlačica. Venus brijači garantuju nežnu i glatku kožu bez iritacija zahvaljujući kojoj ćeš se osećati poput boginje. Inspirisani i dizajnirani prema ženskom telu, prilagođavaju se tvojim oblinama i lako klize za tvoju udobnost. Izaberi onaj Venus brijač koji ti najviše odgovara. 

Ukoliko želiš da učestvuješ u našem beauty advertorijalu, budeš model na jedan dan i podeliš sa nama priču o svojoj jedinstvenoj lepoti, ali i osvojiš Gillette Venus beauty poklon paket, pošalji nam na mejl konkurs@wannabemagazine.com svoje podatke: ime i prezime, godinu rođenja, mesto prebivališta, broj telefona i link do otključanog Instagram profila, kao i odgovor na pitanje: Šta čini da se osećaš dobro u svojoj koži? 

VENUS tekst 2 #MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Prijave traju od ponedeljka 13. jula do četvrtka 23. jula, a 3 najkreativnije devojke ćemo kontaktirati po završetku konkursa. Važi samo za Republiku Srbiju! 

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Comments