Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Savršena koža je nešto čemu svi težimo. Na tom putu ka savršenom, onome na šta smo navikli da viđamo na društvenim mrežama i što se sada smatra “normalnim” i “poželjnim”, nikada ne primetimo znak na kome piše “Tvoja koža je savršena, baš takva kakva jeste!“. Bubuljice, ožiljci, strije, hiperpigmentacija i druge “nesavršenosti”, nekome su možda baš to – nesavršenosti i nešto čega se treba rešiti, ali nekome su upravo dokaz da je poseban i jedinstven i baš zato – apsolutno prelep. Naše “nesavršenosti” otkrivaju našu priču i čine nas jačim.

Zato te ovim putem pozivamo da i ti budeš deo Gillette Venus #MySkinMyWay priče. Priče koja slavi život, sa svim njegovim “manama”, i žene koje ne dozvoljavaju da im bilo čiji standardi stanu na put. Žene koje se ne plaše da pokažu svetu ko su, kroz izgled svoje kože, i po sopstvenim pravilima. Gillette Venus podržava i osnažuje žene da vole i pokažu svoju kožu, bez obzira na “nepravilnosti”, i probude u sebi samopouzdanje tako što će reći “Osećam se dobro u svojoj koži”

VENUS tekst 1 #MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Gillette Venus je prvi brijač dizajniran isključivo za žene, i kao takav je zauvek promenio rutinu brijanja i stav koje žene imaju o uklanjanju dlačica. Venus brijači garantuju nežnu i glatku kožu bez iritacija zahvaljujući kojoj ćeš se osećati poput boginje. Inspirisani i dizajnirani prema ženskom telu, prilagođavaju se tvojim oblinama i lako klize za tvoju udobnost. Izaberi onaj Venus brijač koji ti najviše odgovara. 

Ukoliko želiš da učestvuješ u našem beauty advertorijalu, budeš model na jedan dan i podeliš sa nama priču o svojoj jedinstvenoj lepoti, ali i osvojiš Gillette Venus beauty poklon paket, pošalji nam na mejl konkurs@wannabemagazine.com svoje podatke: ime i prezime, godinu rođenja, mesto prebivališta, broj telefona i link do otključanog Instagram profila, kao i odgovor na pitanje: Šta čini da se osećaš dobro u svojoj koži? 

VENUS tekst 2 #MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Prijave traju od ponedeljka 13. jula do četvrtka 23. jula, a 3 najkreativnije devojke ćemo kontaktirati po završetku konkursa. Važi samo za Republiku Srbiju! 

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Editors choice