Nije teško biti fin – pokazati svetu svoje udešeno lice, izbrojati do deset, zadržati smešak, kad biste najradije opsovali… Ali, svi imamo i ono neudešeno lice, sa kojim se često suočavaju samo naši najbliži (ponekad ni krivi, ni dužni). Evo kako ono izgleda, prema horoskopu.

Оvan

Kad nešto hoćete, nasrtljivi ste, dosadni, pa čak i neosetljivi. Ako ste loše raspoloženi, ili besni, preplavljujete svojim raspoloženjem sve oko sebe i u stanju ste da svima pokvarite dan. Pod hitno naučite da izlazite na kraj sa svojim osećanjima! 

Bik

Mislite da se svet okreće oko vas. Kao partner, u stanju ste da odbacite glazuru romantike i velikodušnosti, ako posumnjate da voljena osoba pokušava da naruši vašu nezavisnost i da vas natera da se promenite. Tada postajete nepodnošljivi. Manje paranoje, više poverenja! 

Blizanci 

Vama je potrebno da odlučite koju svoju ličnost prihvatate za glavnu i da se nje držite. Teško će vas iko shvatiti ozbiljno i imati poverenje u vas, kad ste svakog drugog dana druga osoba. Naročito ako je ta druga osoba razmaženo derište. 

Rak 

Previše dramite i plačete i svakome to na kraju postane neprijatno. Kada ste povređeni, ili tužni, ili stvari ne idu kako vi očekujete, pretvarate se u bebu. Ako ste već tako osetljivi i emotivno duboki, upotrebite svoju moć  da ljudima kažete kako se osećate, umesto da ih terate da pogađaju. Niko ne voli kraljicu drame! 

Lav

Gladni ste pohvala, priznanja i komplimenata i to je iscrpljujuće. Zar vas mama nije dovoljno grlila? Prerano ste odbijeni od sise? Za svaku sitnicu vam treba grupa oduševljenih navijača, koji tapšu i padaju u trans. Možete li da naučite da malo volite sebe?  

Devica 

Vaša druga strana je sitničava i naporna. Zbog toga ste ponekad svojim prijateljima i bližnjima nepodnošljivi. Gnjavite ih i dosađujete im oko detalja koji nikome nisu bitni, osim vama. Naučite da sagledavate širu sliku i opustite se! 

Comments