Prema dominantnim osobinama vašeg horoskosposkog znaka, moguće je zaključiti i na koji način lažete, koliko vam to teško pada ili koliko lako posežete za neistinom, bez razmišljanja. Dakle, kakav ste lažov?

Ovan – Ne računate na laganje, jer ne vidite svrhu. Laži se obično otkriju, a vi nemate strpljenja za dramu koja bi nastala kad bi vas uhvatili u laži. Ali kad ipak lažete, onda to činite opušteno, jer to i nije ništa važno i veliko.

Bik – Volite da se stvari odvijaju onako kako ste zamislili. Ako to znači da treba da upotrebite malu belu laž, da bi sve išlo glatko, učinićete to bez ustezanja.

Blizanci – Lako vam je da držite tuđu pažnju, jer dobro pričate priče, a mašta vam je divlja. U stanju ste da sve potpuno izmislite i da vam svi veruju. Toliko ste dobri u tome, da na kraju nije važno da li govorite istinu ili laž.

Rak – Verni i pažljivi Rakovi lažu kada je potrebno da zaštite nekog, od nepotrebnih inforamcija ili od svojih sopstvenih osećanja. Kod vas laganje proističe iz najboljih namera, ali to ne pomaže da se osećate dobro ako se otkrije da ste lagali.

Mesečni horoskop33 Na koji način se služite lažima prema vašem horoskopskom znaku
Comments