Kako da najbolje sačuvate kožu lica na snegu od fleka, isušivanja i prevremenog starenja? Probajte kozmetiku koja je potekla sa planinskih visina, sa čistog snega francuskih Alpa. Za zaštitu od sunca koristite proverenu demokozmetiku. Evo problema s kojim ćete se suočiti na snegu, i pravih rešenja.

Prva Na planine!

Problem: Suva, suva koža

Rešenje: Pure Altitude Edelweiss Elixir d’Himalaya – samo par kapi ovog regenerativnog ulja sa biljkama Alpa i Himalaja naneseno uveče, nakon dana na snegu, vratiće vitalnost koži koju je mraz isušio. Eliksir je 100% prirodan, bez veštačkih mirisa i boja, koristi se kao tronedeljni tretman za revitalizaciju kože.

Himalaji Na planine!

Problem: Šetnja po mrazu

Rešenje: Pure Altitude Krema za zaštitu od spoljnih uticaja je namenski formulisana da zaštiti vaše lice od hladnoće, vetra, UV zračenja… Prirodna i nežna, sa malinovim i lešnikovim uljem koje hrani, arnikom i runolistom koji smiruju upale, i faktorom 25 da vas zaštiti od sunca.

Pure Na planine!

Problem: Osetljiva koža na jakom planinskom suncu

Rešenje: Bioderma Photoderm tonirana krema AR SPF 50 – namenjena osetljivoj koži, sa visokom zaštitom od UVA/UVB zraka, Bioderma umiruje crvenilo i podstiče prirodne mehanizme zaštite od UV zraka, i štiti DNK od oštećenja. Tonirana je prirodnim pigmentima koji se prilagođavaju boji tena, pa vam ne treba puder!

Sunce Na planine!

Problem: Ispucale usne

Rešenje: Blistex Lip Relief SPF 25 je najbolji zimski saveznik vaših usana. Supstance koje hlade i brzo regenerišu ispucalu i isušenu kožu pomoći će osetljivim usnama da se oporave od zimskih iskušenja. Ova krema u tubici s aplikatorom može se koristiti i da sanira kožu nosa iritiranu papirnatim maramicama.

Usne Na planine!

Problem: Umor i iscrpljenost

Rešenje: Ener Plus – 12 bočica “čarobnog” napitka na bazi meda, mleča i energetskih biljaka daće vam dodatnu energiju da vaš organizam lakše pregrmi prilagođavanje drugačijoj klimi i naporima dana na planini. Ginko biloba, sibirski žen-šen, mate iz Južne Amerike i crna ribizla pomažu brzu adaptaciju i daju vam snagu.

Ener Plus Na planine!

Preparate za čuvanje vaše kože i za više energije na snegu možete potražiti u Metropolitenu.


Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments