Ako volite klasičan, elegantan stil, verovatno u svom ormaru imate mnogo komada odeće i aksesoara koji nikada ne izaze iz mode. Kako biste upotpunile svoju kolekciju, ove sezone obavezno dodajte i različite modele beretki koje će biti apsolutni hit!

Ove simpatične kapice su jednostavne za kombinovanje jer se slažu uz gotovo sve, a vašem stilu će dati dozu šika i otmenosti koje imaju Parižanke. A, vrlo dobro znamo – Pariz je uvek dobra ideja!

Beretke su odlične za one prelazne dane između zime i proleća kada nije toliko hladno da bi se nosile vunene kape, ali nije ni toliko toplo da ne možete ništa da nosite na glavi. Zato, ovo će biti odličan dodatak svim vašim kombinacijama, bez obzira da li su one elegantne ili ležerne.

Odlična stvar je što ovakve kapice možete pronaći u različitim bojama pa ih lako možete uklopiti sa odećom koju tog dana nosite. Ljubičasta, žuta, siva… Na vama je da odaberete omiljenu nijansu i ukombinujete je sa svojim dugim haljinama, kompletima ili zanimljivim pantalonama. Za dodatan efekat, možete staviti naočare sa zanimljivim okvirom ili mnogo nakita koji će vaš izgled učiniti upečatljivim.

beretka1 Načini da nosite BERETKE svaki dan beretka2 Načini da nosite BERETKE svaki dan beretka3 Načini da nosite BERETKE svaki dan
Comments