Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Većina ljudi smatra sebe pozitivnom osobom, a retko ko će za sebe reći da je pesimista i da je negativna persona. To naravno ne znači da te ponekad ne muče negativne misli ali generalno sigurno smatraš sebe pozitivcem i da si neko ko izbegava neprijatnosti koje utiču da budeš negativna i neraspoložena. Svi mi često prispitujemo sebe, sopstvene satvove i razmišljanja ali dok to radimo nesvesno često postajemo negativni te takve misli i energiju širimo i emitujemo na ljude oko sebe. Shvatili smo da postoje uobičajeni načini na koje se negativnost ušunja u naš život, a da mi to i ne znamo.

Miniraš ljude kada iznose svoje ideje i stavove

Ovo ne znači da direktno ulaziš u raspravu, da si drska u raspravama i da tvoja mora da bude zadnja. Ali negativnu energiju širiš i onda kada prijateljim, kolegama ili saradnicima jasno kažeš da je njihova ideja užasna, glupa pa čak da ne vredi ni razmotriti je. Postoje suptilniji načini da nekome daš do znanja da ti se određena ideja ne dopada, a to je da na pažljiv način prekineš nečije izlaganje i neprimetno nametneš vlastite stavove.

View this post on Instagram

// Shorter days, darker nights – it’s now time to wrap up and stay cozy because it’s officially cuddle season🍦| Because it's cuddle season ft. @bershkacollection #BershkaStyle @newlookfashion #ThisIsNewLook @fossil #FossilStyle @cartier @louisvuitton @zara @zaraindiaofficial #NewOnTheBlog | #Ootd #OutfitOfTheDay #Winter #WinterFashion #PersonalStyle #StreetStyle | Hair and makeup @dessangemumbai @sneha1311 | Photography @kee_bee | #Blog #Blogger #India #IndianBlogger #Mumbai #MumbaiBlogger #Fashion #FashionBlogger #IndianFashionBlogger #MumbaiFashionBlogger #Luxury #LuxuryBlogger #IndianLuxuryBlogger #MumbaiLuxuryBlogger #InstaDaily #DailyFeature #NitikaChoraria #TheGlitterCrumb x

A post shared by Nitika Choraria (@theglittercrumb) on

Editors choice