U makeup torbici svake devojke, neizostavni “sastojak” je definitivno korektor. Ipak, ono što je sjajno u vezi sa ovim proizvodom je to da se korektor ne mora koristiti isključivo za skrivanje podočnjaka ili bubuljica. Postoje još neki zanimljivi načini koje do sada možda nisi praktikovala ali definitivno moraš!

Prajmer za kapke

Već i sama znaš da će bilo koja senka za oči biti mnogo postojanija (ali će lepše i izgledati na očima) kada napraviš podlogu u vidu prajmera. Naravno, nije potrebno da kupiš neki preskupi prajmer jer se rešenje već krije u tvom neseseru – o da, korektor je u pitanju! Nanesi ga na kapke, a kada se osuši nanesi omiljenu senku i to je to! Tako lako!

1 2 Načini za korišćenje korektora koje do sada sigurno nisi praktikovala u svojoj beauty rutini

Hajlajter

Hajlajter ne mora da u sebi ima štras da bi ispunio svoju ulogu – da istakne “ključne” tačke na licu. Dovoljno je da bude svetliji od tvog tena za nekoliko nijansi, a u tom slučaju će ti korektor savršeno dobro doći. Nanesi ga na uobičajena mesta (na koja nanosiš i hajlajter) i primetićeš kako je tvoj ten postao blistaviji iste sekunde!

2 2 Načini za korišćenje korektora koje do sada sigurno nisi praktikovala u svojoj beauty rutini
Comments