Za sve ljubitelje prirodnog izgleda, ali i one koji ne mogu da zamisle dan bez šminke, blistava, sveža koža je beauty imperativ! Otkrivamo ti kako da ispuniš ovaj nimalo lak zadatak i najzad rešiš problem “žedne” kože!

A gde je priča o žednoj koži, tu su i prirodni aktivni sastojci za dugotrajnu hidrataciju – voda aloe vere (poznata po svojim hidratantnim svojstvima, bogata mineralima i ključna u održavanju vodenih rezervi kože) i hijaluronska kiselina (prirodna komponenta kože čija se proizvodnja smanjuje tokom vremena, a ima svojstvo da zadrži hiljadu puta više vode od svoje težine).

Predstavljamo ti L’Oreal Hydra Genius fluid za intenzivnu hidrataciju do 72h, koji sadrži aktvne sastojke aloe vere i hijaluronske kiseline i prilogađen je različitim tipovima kože.

Prijavi se i testiraj L’Oreal Hydra Genius za tvoj tip kože!

Pošalji nam svoje podatke – ime i prezime, godinu rođenja, mesto stanovanja, broj telefona, fotografiju i tip kože na konkurs@wannabemagazine.com uz naznaku u nazivu mail-a “Hydra Genius Fluid” i napiši nam zašto misliš da baš tebe treba da odaberemo da testiraš ovaj proizvod. Prijave važe isključivo za Republiku Srbiju i traju do 14. oktobra 2020. godine, a po završetku konkursa ćemo kontaktirati odabrane devojke.

SREĆNO!

Pročitala sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

1 4 e1601910586383 Nagradni konkurs: prijavi se i testiraj LOreal Hydra Genius za tvoj tip kože

Naslovna fotografija: instagram.com/barbararodiles_

Comments