Otkrivamo vam neke osnovne krakteristike, tendencije i promene u životima ljudi rođenih u znaku Lava i Device. Međutim, pored toga pozabavićemo se i time koje boje bi trebalo da odabiru, kao i kako da dizajniraju i oblikuju svoje nokte kako bi se istakli u odnosu na druge.

Lav

Pazi se svete, Lav je spreman da izdominira ove godine! Sredinom godine, Lav preuzima ulogu vođe i počinje da preduzima smele i odlučne poteze u svom životu. Međutim, teška je glava koja nosi krunu, pa je privilegija ujedno i velika odgovornost, a to će Lav uskoro i videti.

Oko 29. aprila nastale su brojne promene u vašoj karijeri, ali uz veći napor možete iskoristiti ovu priliku da preokrenete stvari u svoju korist i doživite veliki napredak.

Ovo će vam biti najbolja godina u protekloj deceniji, počevši od 16. jula, pa sve do 15. avgusta 2015. Zato, dajte sve od sebe i iskoristite ovaj pozitivan uticaj Jupitera koji je sada u vašem znaku.

Boje

Bordo, ljubičasta, zlatna – boje dostojne kraljeva. Kada je Lav u pitanju sve mora biti sa stilom i elegantno.

Raspoloženje

Raspoloženi ste i imate mnogo sreće, posebno u ljubavi, dobro zdravlje i prilike za uzbudljiva putovanja.

Dizajn

Ovakav zanimljiv, a opet drugačiji manikir odličan je za vas. Uvek nosite kratke, tamne nokte, a istaknite ih šarama u metalik bojama, poput zlatne.

image 2 Nail Art horoskop: Lav i Devica

Comments