Škorpija

Posvećenost i obaveza, donose sazrevanje. Škorpije konačno počinju da se posvećuju svojoj karijeri i obrazovanju, tako da se od početka leta pripadnici ovog znaka posvećuju konačnom završetku obrazovanja.

I do sada je Škorpija imala mnogo želja i planova za sebe, ali zvezde se nisu namestile tako da bi podržale njene planove. Konačno vam se pruža prilika za daleka putovanja i za napredak u poslu, naročito ukoliko je u pitanju objava neke vaše knjige, priče ili sličnog rada u pitanju, kao i rad u medijima.

Krajem jula i avgusta, Škorpije će doživeti najveći bum u karijeri u poslednjih deset godina. Ljubav je takođe na meniju, a naučićete iz ovog iskustva da slušate sa oba uva, pažljivo, kao i da treba da otvorite srce da bi vam ljubav bila uzvraćena.

Boje

Boja burgundca, plava, tamnoljubičasta, tamnocrvena, to su vaše boje. Vi ste jedan od najseksepilnijih znakova zodijaka, ali samo u privatnosti. U javnosti ste veoma poslovni, rezervisani i ponekad nepristupačni, ali iza zatvorenih vrata vi ste živa vatra.

Raspoloženje

Kao da ste konstantno na oprezu u ovom periodu, proračunati ste i oprezni. Ali bilo bi dobro da se fokusirate na akademska postignuća kako biste se osećali dobro i ispunjeno.

Dizajn

Proračunati, ali pravolinijski šik nokti koji manifestuju vašu želju za napretkom.

image 5 Nail Art horoskop: Vaga i Škorpija

Lenka Gatić

Comments