Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Gde pronalaziš inspiraciju za svoj manikir? Sa noktima i bojama se može toliko toga učiniti. Jednostavno ili komplikovano, minimalistički ili totalno šik i pomalo kič – sve je dozvoljeno. Pitanje je samo šta ti želiš i šta tebe ispunajva. Ako si jedna od onih kojima je crno bela kombinacija sve, onda imamo toliko mnogo predloga za tebe. Verovatno nisi ni znala koliko toga možeš da uradiš samo sa dve boje, zato te inspirišemo da ovog puta kada odeš na manikir ne odabereš samo jednu boju, već da probaš nešto mnogo bolje i zabavnije, a opet nećeš mnogo odustupati od svoje jednostavnosti, jer crna i bela boja nikada ne mogu biti kič.

Minimalistički detalji 

Ako ne želiš posebno mnogo da odstupaš od svoje rutine, minimalistički detalji su uvek prava stvar. Beli manikir biće unapređen crnim detaljima, poput zvezdica, srčića i ostalih sitnica koje imaju neki značaj za tebe. Ovo možda možeš i sama da implementiraš u svom domu, ukoliko imaš preciznu ruku ili ukoliko imaš odgovarajuće stikere:

View this post on Instagram

@abemariho nailing just a little something ✨

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

“Karirani” nokti 

Karirano nikada verovatno neće izaći iz mode, samo će se prilagođavati ostalim trendovima. Najelegatnija varijanta kariranog jeste ona crno-bela. Sada i tvoji nokti mogu da budu u tvojoj omiljenoj “šari”. Ovu varijantu verovatno nećeš uspeti da izvedeš u svom domu, jer pored crne i bele, verovatno će biti potrebno i malo one posebne mele – mlečne boje, te preporučujemo da se prepustiš stručnjacima.

Crno perje na belim noktima 

I ovo je varijanta koju definitivno nećeš uspeti da izvedeš u svoja četiri zida. Perje simbolizuje donekle slobodu, transformaciju, let i život. Crno pero na belom manikiru ili belo pero na crnom – od tebe zavisi. I jedna i druga kombinacija će izgledati veoma skupo i prefinjeno, samo ukoliko nađeš prilično veštu osobu, koja će uspesti da tvoje zamisli pretvori u prelepo manikir delo.

View this post on Instagram

Wheatgrass anyone?🌿🌿 @kissproducts

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_) on

3D linije 

Nokti će uvek izgledati posebnije ukoliko je prisutan 3d efekat. Linije su najlakši alat koji ti može poslužiti da to postigneš. Ovo neće biti jednostavne linije i ne treba da se nalaze na celom noktu, ali treba da prekrivaju najveću površinu – negde od 80 do 90% nokat treba da bude prekriven ovim jedinstvenim belim ili crnim linijama. Od toga koju boju izabereš za podlogu, od toga će naravno i zavisiti boja linija.

View this post on Instagram

3D printed ring from @sfmoma 🐚

A post shared by Cassandre Marie (@cassmariebeauty) on

Editors choice