Jasno mi je da nekada moja kosa i nokti, apsolutno ne moraju da budu sređeni, ali mislim da sve vi žene, koje čitate ovo, razumete da su sređeni nokti jedna od esencijalnih stvari koja je jednoj ženi neophodna da bi se osećala kao normalna osoba. Svež manikir radi svoj posao kada je u pitanju samopouzdanje i čini da se osećamo kao bolja verzija sebe, a još kad bi mogao da potraje zauvek (ili barem naredna dva meseca). U nekim trenucima smo prepuštene same sebi i nekada se moramo snaći i bez naših nail artista, što zvuči kao posebno velik problem. Međutim, stvari nisu toliko komplikovane, pogotovo kada nemaš baš šta drugo da radiš.

Izdvojile smo ti nekoliko jednostavnih nail art ideja, koje ćeš moći da isprobaš samostalno kod kuće, sa lakovima koje verovatno poseduješ. Za ideje u nastavku ne moraš da budeš umetnica, samo treba da imaš malo strpljenja, nekoliko lakova, aceton i zabavićeš se beskrajno crtajući prugice, tačkice i birajući omiljene nijanse.

Nijansiranje

Ukoliko nisi fan raznovrsnog kreativnog dizajna i aplikacija na noktima, a žudiš za privlačnim dizajnom, pogledaj ovu opciju nijansiranja. Sa različitim nijansama iste boje, ili čak različitim pastelnim nijansama dobićeš sanjivi kontrast u koji nećeš moći da prestaneš da gledaš. Ukoliko nisi sigurna sa kojim nijansama da počneš, isprobaj ideje sa Instagram profila Olivive & June, ili Nails.INC.

Negative Space nokti

Želiš “opasan” manikir, atratktivnog dizajna, ali nemaš dovoljno strpljenja da sediš, bojiš i crtaš po svakom noktu, zato je ova ideja stvorena za tebe. Ovaj crno beli manikir podrazuma da obojiš dva nokta, pola jednog i pola drugog nokta, a onda docrtaš simpatične jednostavne krugove. Za ovaj šik manikir ti neće biti potrebno više od 10 minuta. Da bi iskopirala ovaj izgled, na polovinu nokta nalepi lepljivu traku, kako bi ti linije bile pravilnije, a zatim ih finiširaj tačkicama u beloj ili crnoj boji.

Black&White

Ukoliko je u tvom garderoberu, pa i životu sve crno belo, a ne želiš preterano da eksperimentišeš ni sa noktima, isprobaj crno belu pola-pola kombinaciju. Efektni su, edgy i skroz dopadljivi.

Malo drugačiji french

Uvek si volela french, ali ta ideja ti je postala izlizana? Pogledaj ovu kombinaciju nude i crnog šljokičavog laka sa dodatnim lukom.

Comments