Šarene i vedre boje oduvek asociraju na nešto lepo, veselo i srećno. Leto je doba godine kada eksperimentišemo sa bojama, i kada nosimo razne nijanse svih tonova, i uklapamo sve – od uklopljivih boja do potpunih kontrasta, i to uvek izgleda lepo, jer leti je sve dozvoljeno. Boje često mogu da se poistovete sa raspoloženjem, pa u skladu sa tim i biramo boje odevnih kombinacija. Šarene boje donose dobro raspoloženje.

Ono što pored odeće može da se “zašareni” su takođe i nokti. Dodaj sebi još malo dobrog raspoloženja uz zanimljive nokte u bojama duge! Kako smo primetili, dugini nokti su potpuni hit ovog leta! Pa zašto da ne isprobamo kako bi to izgledalo na našim noktima?

Lepi i uredni nokti važan su atribut ženstvenosti i jedna od prvih stvari koja se primeti. Zbog toga je veoma važno da naši nokti budu negovani, sređeni i da na taj način privlače poglede. Još kada im dodamo malo boje, tek onda su u prvom planu.

Postoje mnogi načini kako da naše nokte ukrasimo duginim bojama. Ono što možemo je, da odemo u salon ili da probamo sami to da uradimo. Za šta god se opredelili nećemo mnogo pogrešiti.

U zavisnosti od stila i oblika noktiju, biramo boje koje bi nam najbolje pristajale. To mogu biti jake i drečave boje koje najbolje opisuju leto, ali kod onih koji vole ipak malo mirnije nijanse, dugine boje na noktima možemo napraviti i sa pastelnim bojama. Pastelne boje posebno dolaze do izražaja, kada nam koža malo potamni, pa te svetle boje dobiju svoj sjaj.

Comments