Trendovi se iz sezone u sezonu menjaju, jedan dan je aktuelno jedno, već naredni nešto sasvim drugo, i postaje sve teže i teže ispratiti šta je popularno, a šta ne. Ove sezone akcenat je na jarkim bojama, šminka je upadljivija, klasični trendovi su modifikovani i upotpunjeni, tako da zaboravi na prošlogodišnje lice sa minimumom šminke i naizgled nesređenu kosu, i fokusiraj se na potpunu suprotnost.

Upadljive usne

Kombinacija upadljivih, jarkih boja na usnama sa skoro nenašminkanim licem je bila apsolutni hit ovog leta. Jarko crvene, narandžaste, pink, koralne nijanse krasile su usta modela na pistama.

4 16 Najaktuelniji beauty trendovi za ovu sezonu

Našminkani donji kapci

Umesto šminkanja gornjih kapaka, isprobaj da istakneš samo predeo ispod donjih trepavica. Malo srebrne ili zlatne nijanse, otvoriće ti oči, i sve što ti je pored toga potrebno jeste sjaj za usta.

6 13 Najaktuelniji beauty trendovi za ovu sezonu

Izravnjaj kosu

Uvijena, talasasta i izlomljena kosa je bila sveprisutna prethodnih sezona, ali sada je ponovo vreme da se potpuno ravna kosa vrati u modu. Ravna kosa i razdeljak na sredinu će ponovo zavladati, i sve više i više devojaka će zameniti svoje lokne sa ovakvim izgledom.

ravna kosa Najaktuelniji beauty trendovi za ovu sezonu

 

Comments