Osim dobrih outfita koje furaju poznate ličnosti, ponekad je nemoguće ne zagledati se u dobar selfie ne bi li dobili neku ideju za novi makeup savet, eventualno neki savet za tretman kože kako bi izgledali što bolje.

Kao i uvek, mi se trudimo da ti približimo najbolje moguće sa društvene mreže Instagram, pa ti ovim putem ukazujemo na neke najbolje Beauty Instagram momente koje si možda propustila.

Uvek je bitno da si u toku sa dešavanjima i da si u trendu.

Justine Skye

Nova nada R’n’B scene, pevačica Justine Skye, prisustvovala je kao i mnogi poznati prošlog vikenda Coachella Festivalu. Minimalna šminka, čista koža i dobar outfit upotpunjen naočarama su pun pogodak.

Joan Smalls

Roze ajlajner? ZAŠTO DA NE!? Ako može super model Joan Smalls da ga nosi, možeš i ti. Dobar ajlajner, maskara i što sjajniji highlighter su uvek strava odluka za makeup.

Ashley Graham

Još jedan supermodel, Ashley Graham koja je prvi plus size model koja je sebe brendirala i napravila fantastičnu karijeru, na plaži iznosi all natural look. Malo sunca nikad ne može da škodi koži, pritom je uhvatila i *golden hour. (*golden hour je sat pred zalazak sunca kada sve deluje zlatno zbog odsjaja sunca)

Comments