Već nekoliko nedelja unazad sa ozbiljnim entuzijazmom pratimo šta su naše omiljene poznate ličnosti nosile tokom prethodnih dana, a naj od naj kombinacije ti “pakujemo” i prikazujemo na jednom mestu u vidu rubrike BEST DRESSED. Ipak, pošto ima mnogo devojaka kojima je inspiracija potrebnija u onom beauty smislu (ta sam!), ovoga puta ti izdvajamo i nekoliko najboljih hair&makeup izdanja koja smo uočili na Instagramu i koja će ti sasvim sigurno pomoći da osmisliš svoj sledeći beauty korak, bez obzira na to da li je reč o šminkanju ili frizuri!

Beyoncé

Nije toliko aktivna na Instagramu, ali zato uvek uspe da nas oduševi onim što pokaže. Ovoga puta nam je još jednom dokazala koliko lepše izgleda našminkana izuzetno prirodno, sa blagim talasima koji joj uokviruju lice. Odlična ideja za #summerlook bez obzira na priliku!

Barbara Palvin

Ukoliko imaš svetle oči, evo odlične makeup ideje – nude, gotovo neprimetne nijanse na kapcima, malo maskare i koralni ruž! Ništa više ti nije ni potrebno da zablistaš ovog leta.

Imaan Hammam

Ne znaš šta da uradiš sa kosom? Zašto ne bi isprobala trend koji ne bledi – maramu! Bad hair day je prošlost kada kosu zapravo sakriješ maramom ili turbanom. Super letnje, super kul, super egzotično. Dodaj ovome upečatljive minđuše i spremna si da se svi okreću za tobom!

Sonny Turner

Ovog leta uživaj u svojim oblinama, nestašnim loknama, a sve to “začini” crvenim karminom jer – zašto da ne?

Taylor Hill

Svima nam je potreban beauty “day off” – kosa potpuno prirodnog izgleda (što znači da je nećemo čak ni sušiti fenom), nimalo šminke, dan u potpunosti posvećen opuštanju, nezi i, pa, svemu onome što nam je nedostajalo!

Comments