Ako su vam se dopala najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini koja smo vam predstavili u prethodnom tekstu, današnjim izdanjima ćete sigurno biti oduševljeni!

Došlo je vreme da vam predstavimo još deset fenomenalnih izdanja poznatih lepotica sa crvenog tepiha, koja su obeležila 2014. godinu.

Prelepa Krisi Tajgen je na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada blistala u društvu svog supruga Džona Ledženda, ne samo zato što je srećno zaljubljena, već i zato što je nosila predivnu šljokičavu haljinu Johanna Johnson.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini krisi tajgen1 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Ako je neko ove godine na crvenom tepihu pokupio sve simpatije modnih znalaca, onda je to Blejk Lajvli. Prelepa plavokosa glumica nas je tokom cele godine oduševljavala svojim modnim izborima, a jedno od njenih najboljih modnih izdanja svakako je ovo sa Met gale, na kojoj je Blejk ostavila bez daha sve prisutne kada se pojavila odevena u predivnu i veoma glamuroznu haljinu Gucci Premiere.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini blejk lajvli Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Kim Kardašijan je za svoje prvo pojavljivanje na Met gali odabrala elegantnu, plavo-crnu haljinu sa dubokim šlicem, brenda Cushnie et Ochs.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini kim kardasijan Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Popularna pevačica Rijana je na istoj svečanosti nosila belu kombinaciju crop topa i duge suknje, kreatorke Stele Makartni.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini rijana Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Tejlor Svift se na crvenom tepihu ispred Metropoliten muzeja u Njujorku pojavila odevena u impozantnu toaletu kreatora Oskara de la Rente.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini tejlor svift Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Blejk Lajvli je podjednako blistala i na Filmskom festivalu u Kanu. Jedna od kreacija koje je nosila na crvenom tepihu bila je ova veličanstvena toaleta Gucci Premiere crno-bele boje.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini blejk lajvli 2 Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Solanž Nouls je na dodeli CFDA Fashion Awards sve prisutne ostavila bez teksta kada se pojavila u predivnoj, šljokičavoj haljini u stilu starog Holivuda, koja je kreacija modne kuće Calvin Klein.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini solanz nouls Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Devetnaestogodišnja Kendal Džener obeležila je ovu godinu u svakom smislu te reči. Osim što je dospela na listu 50 najpopularnijih modela na svetu, Kendal je redovno bila i na listama najbolje odevenih lepotica. Jedno od njenih izdanja, koje je privuklo najviše pažnje, svakako je ova provokativna haljina Fausto Puglisi, koju je crnokosa lepotica nosila na dodeli MTV Video Music Awards.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini kendal dzener Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

I ove godine lista najboljih modnih izdanja nije mogla da prođe bez Bijonse. Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na svetu oduševila nas je crnom toaletom Nicholas Jebran Couture, koju je nosila na MTV dodeli nagrada.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini bijonse Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Poslednja, ali nikako najmanje bitna, je Kamila Alveš, supruga glumca Metjua Mekonahija, koja je na dodeli Emi nagrada blistala u haljini modne kuće Zuhair Murad.

najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014 godini kamila alves Najbolja izdanja sa crvenog tepiha u 2014. godini (2. deo)

Prvi deo ovog teksta možete videti ovde, a ujedno iskoristite priliku i glasajte za domaću i stranu ikonu stila u 2014. godini.

Izvor fotografija: elle.com, wonderwall.com

Jasna Đorđević

Comments