Ćerku supermodela Sindi Kraford upoznali smo još pre nekoliko godina, posebno kada je 2015. godine oduševila svetsku javnost pojavljivanjem u modnom magazinu Vogue. Međutim, ova, 2017. godina je bila njena, budući da je imala svoj modni debi na Nedelji mode u Njujorku, a onda je iz dana u dan, šetala modele najpoznatijih modnih brendova i modnih dizajnera. Već sada možemo reći da je čeka blistava karijera modela, a postavlja se negde pitanje i da li će uspeti da nadmaši uspeh svoje majke.

Kao i što je slučaj sa svim ostalim modelima koji su trenutno popularni, poput Džidži i Bele Hadid, Kendal Džener i drugih, i Kaja Gerber se prati u stopu, a posebno se posmatra svaki njen modni “korak”. Sumiramo poslednje nedelje i donosimo njena najbolja street style izdanja.

Iako jednostavna, ovu kombinaciju bismo u celosti mogli da nazove statement, što je postignuto slojevitošću odevnih komada i zanimljivim odabirom obuće.

kaja gerber street style 2 Najbolja street style izdanja Kaje Gerber

Jedan od trenutno najpopularnijih trendova jesu ekstra široke farmerke od tamnog džinsa. Kaja ih je nosila i to sa širom, svedenom crop-top majicom, zimskom kapom i patikama, čime je odlično spojila dva različita stila.

kaja gerber street style 3 Najbolja street style izdanja Kaje Gerber
Comments