Brojne Nedelje moda su uveliko završene i pokazale su brojne trendove kada je moda u pitanju, te sve ono što će se nositi kada je u pitanju sezona koja je otpočela i koja će trajati sve do proleća 2017. godine. Kako je bilo zanimljivih kolekcija, bilo je i one manje interesantnih, a svakako je najveću pažnju privlačilo sve ono što su nosile osobe koje su se pojavljivale na revijama. Takozvani street style doneo je brojne zanimljive kombinacije, a danas vam izdvajamo neke od najzanimljviijih kada je u pitanju Nedelja mode u Rusiji.

Spoj sportskog i elegantnog bio je jedan od vidljivijih trendova koji će biti aktuelan i u ovoj sezoni. Jedna od kombinacija imala je dugi, oversized kaput u kamel boji, u kombinaciji sa farmerkama, bež rolkom i sasvim sportskim patikama. Uz sve, manja torba sa printom i bež kapa sa cirkonima učinili su ovaj autfit veoma atraktivnim.

Najbolja Street Style izdanja sa Nedelje mode u Rusiji Najbolja Street Style izdanja sa Nedelje mode u Rusiji

Da su džins i vuna odlični u kombinaciji, pokazao je autfit sačinjen od farmerki i teksas jakne, uz sivi džemper i veliki šal kojhi je iste boje i materijala kao džemper. Duboke patike, zanimljiva torba i naočare, te messy bun upotpunili su celokupni izgled.

Najbolja Street Style izdanja sa Nedelje mode u Rusiji2 Najbolja Street Style izdanja sa Nedelje mode u Rusiji

Karirano je i dalje u modi, što će vam na veoma dobar i šik način pokazati jedna od kombinacija koje su deo street style-a ovogodišnje Nedelje mode u Rusiji.

Najbolja Street Style izdanja sa Nedelje mode u Rusiji3 Najbolja Street Style izdanja sa Nedelje mode u Rusiji
Comments