Lepi i uredni nokti oduvek su bili imperativ savršenog izgleda svake dame od stila, jer upravo oni mnogo govore o svakoj ženi ponaosob. Zato i ne čudi što se, iz sezone u sezonu, velika pažnja posvećuje upravo trendovima koji se tiču izrade manikira. Osim samog načina oblikovanja noktiju, u centru pažnje su i boje koje će biti aktuelne tokom date sezone, dok smo ovih dana, od najpoznatijih beauty stručnjaka, imali priliku da saznamo koje će to boje biti aktuelne tokom 2016. godine, barem kada je o manikiru reč. Evo prilike da saznate koje nijanse one preporučuju.

Teget nokti

Nokti teget boje nisu novina kada je o trendovima u izradi manikira reč, ali će ove godine svakako dobiti svoju nadgradnju. Ta nadgradnja ogleda se upravo u uvođenju šljokica u samu boju, čime se dobija potpuno nova, sjajnija nota. Tako ćete, upravo zahvaljujući teget noktima ukrašenim šljokicama, dobiti pravu zimsku čaroliju na noktima, koju ćete obožavati. Bilo da se odlučite za klasične teget nokte ukrašene detaljima u vidu šljokica ili pravi šljokičavi lak teget boje, ove godine ne propustite priliku da ponesete baš ovu boju.

manikir boje 1 Najbolje boje za MANIKIR u 2016. godini

Tamno bež nokti

Zaboravite na nude i nežno ružičaste nijanse na noktima, jer je ove godine suština upravo u mekanim, seksi i kremastim bež tonovima koji su bili aktuelni tokom sedamdesetih. Kako se moda uvek vraća, tako će i bež nokti ove sezone biti veoma atraktivan detalj, naročito ako se odlučite za nešto tamniju bež varijantu.

manikir boje 2 Najbolje boje za MANIKIR u 2016. godini
Comments