Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Oni koji strasno gledaju “Igru prestola” onda dobro znaju šta znači rečenica winter is coming. I dok u samoj seriji ona ima drugačije, preneseno značenje, u ovom trenutku je za nas ona stvarnost, budući da zima dolazi i treba se dobro pripremiti za nju. Uvek smo podeljeni kada su godišnja doba u pitanju, dok jedni obožavaju leto, drugi se raduju i jedva čekaju sneg, niske temperature i sve one praznike, zbog čega nam je ipak zimski period svima drag. Međutim, ukoliko bi malo da pobegneš od hladnih dana, snega i zimskih jakni i kaputa, onda će ti biti potrebno jedno lepo letovanje koje sebi možeš i sada da organizuješ, naravno. Posebno će ovo biti užitak ukoliko naše leto nisi iskoristila za neko lepo putovanje u primorske krajeve. Ovo su neke od najboljih svetkih destinacija na koje možeš tokom zime da se otisneš, kako bi pobegla od oblačnog neba i temperature u minusu, a koje pružaju potpuno sunčano uživanje.

Kambodža

Ukoliko voliš savršene, peskovite plaže, sa prozirno tirkiznim morem koje pruža potpuni mir i spokoj, onda je Kambodža definitivno odluka koju treba da doneseš za sebe i neku dragu osobu sa kojom krećeš na novo putovanje. Osim toga, nikada nisu preterane gužve, ne postoji preplavljenost turistima, što je čini odličnom destinacijom za tebe. Najbolje je otići od početka novembra, pa sve dok ne krene naše proleće, pa je upravo sada trenutak da o tome i razmišljaš.

kambodya Najbolje destinacije za posetu Suncu kada nastupi zima kambodza Najbolje destinacije za posetu Suncu kada nastupi zima

Editors choice