5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Najbolje destinacije za “posetu” Suncu kada nastupi zima

Najbolje destinacije za “posetu” Suncu kada nastupi zima

1/3

Oni koji strasno gledaju “Igru prestola” onda dobro znaju šta znači rečenica winter is coming. I dok u samoj seriji ona ima drugačije, preneseno značenje, u ovom trenutku je za nas ona stvarnost, budući da zima dolazi i treba se dobro pripremiti za nju. Uvek smo podeljeni kada su godišnja doba u pitanju, dok jedni obožavaju leto, drugi se raduju i jedva čekaju sneg, niske temperature i sve one praznike, zbog čega nam je ipak zimski period svima drag. Međutim, ukoliko bi malo da pobegneš od hladnih dana, snega i zimskih jakni i kaputa, onda će ti biti potrebno jedno lepo letovanje koje sebi možeš i sada da organizuješ, naravno. Posebno će ovo biti užitak ukoliko naše leto nisi iskoristila za neko lepo putovanje u primorske krajeve. Ovo su neke od najboljih svetkih destinacija na koje možeš tokom zime da se otisneš, kako bi pobegla od oblačnog neba i temperature u minusu, a koje pružaju potpuno sunčano uživanje.

Kambodža

Ukoliko voliš savršene, peskovite plaže, sa prozirno tirkiznim morem koje pruža potpuni mir i spokoj, onda je Kambodža definitivno odluka koju treba da doneseš za sebe i neku dragu osobu sa kojom krećeš na novo putovanje. Osim toga, nikada nisu preterane gužve, ne postoji preplavljenost turistima, što je čini odličnom destinacijom za tebe. Najbolje je otići od početka novembra, pa sve dok ne krene naše proleće, pa je upravo sada trenutak da o tome i razmišljaš.

kambodya Najbolje destinacije za posetu Suncu kada nastupi zima kambodza Najbolje destinacije za posetu Suncu kada nastupi zima

Editors choice