Ti neki čudni dani, kada nam ništa ne ide, kada ustanemo na levu nogu, kada nam sve ispada, kada se svađamo sa svima… Ti dani znaju nekada da se zaređaju, da se unutrašnji nemiri probude i da ne uspevamo više da ih zadržavamo u sebi.

Sasvim je u redu da nam raspoloženje varira, to je sasvim normalno. Život i nije ravna linija i treba da prihvatimo i te tako neke dane. Međutim, treba da radimo na tome da sebe oraspoložimo. A mi znamo i način kako da se instant oraspoložite. 

Sve što je Diznijevo uvek nam vraća osmeh na lice, podseća nas na tu neku nevinu i rasterećenu radost, podseća nas na detinjstvo, prvu ljubav, najlaganija jutra. Zato ove Dizni pesme zaista mogu da probude najlepše emocije u vama.

Under The Sea – Mala sirena 

Andadasi? Naravno kada smo bili mali nismo baš ni razumeli ove reči, a većina nas je pevala upravo ovako: Andadasi. Znamo koliko je mala sirena bila svojeglava i na šta je sve bila spremna zbog ljubavi. Život u moru je bolji od onog koji postoji gore, tako bar počinje pesma. U ovim trenucima i verujemo da jeste tako, ali naravno uz ovu pesmu priželjkujemo lepše dane i bolje emocije.

Hakuna Matata – Kralj lavova 

Još jedna pesma koja nas podseća na crtani zbog kojeg smo plakali, ali i koji nam je svakako ulio dozu optimizma, jer ipak postoji srećan kraj. Hakuna Matata iliti ne brini, sve će biti u redu je savršena pesma ako si u nekoj vrsti lošeg raspoloženja, ako ti nije dan ili ako jednostavno još više želiš da bustuješ svoju energiju. Dakle, ovo je jedna odlična pesma da se započne dan. Odvrni i pevaj na sav glas.

Every Girl Can Be a Princess – Diznijeve princeze

Pesma koja u trenutku ohrabruje. Zaista jeste tako – svaka devojka može da bude princeza. Samo treba da se prisetimo kako smo se osećale kada smo bile najsrećnije u životu. I nije sve u tijari, postoje mnoge krune koje smo nesvesno nosile. Sada je vreme da se prisetimo svih tih divnih momenata, kada smo bile prinzece! Pojačaj ovu pesmu i budu

Bibbidi Bobbidi Boo – Pepeljuga

Magija i ljubav uvek su išli zajedno. Leptirići u stomaku, zaljubljenost, pripreme za večernji izlazak, ples, ruka u ruci. Na šta vas podseća ova pesma? Kada je pustiš zaista ćeš već u prvom momentu osetiti lepu emociju, a kasnije ti garantujemo da nećeš moći da je izbaciš iz glave. A i zašto bi? Zadrži u sebi i tu lepu emociju koju budi ova pesma.

The Bare Necessities – Knjiga o džungli 

Zaboravi na sve brige, osvrni se lepšu stranu života, živi. Sve su to poruke ove pesme. Uvek postoji lepša strana života, samo treba da je prepoznaš. Uz ovu pesmu se zaista đuska i budi se ta neka mnogo dobra pokretačka energija. 

Comments