Za Dženifer Eniston znamo da je žena koja ne stari, koja i dan-danas izgleda lepo i negovano kao kada smo je gledali u seriji “Prijatelji”, ali znamo još jednu stvar – ona je kraljica dobrih frizura! Ne veruješ? Evo dokaza!

Kao što verovatno i sama znaš, “Prijatelji” su počeli da se prikazuju 1994. godine, a iste godine je Džen zvanično i predstavila svoju “Rejčel frizuru”. Dužine do ramena, stepenasto šišana i sjajna kosa je skoro pa i dan-danas “pojam” za dobru frizuru i uzor mnogim devojkama. Ah da, naravno da je svaka od nas u tom periodu želela istu ovakvu kosu!

rejčel frizura Najbolje frizure Dženifer Eniston u koje ne možemo da prestanemo da gledamo!

Dve godine kasnije, Dženifer Eniston izgleda beskrajno slatko sa pletenicama koje vire ispod kačketa. Ovo je takođe jedan od vodećih trendova devedesetih, a po svemu sudeći uskoro će ponovo zakucati na naša vrata!

dženifer eniston pletenice Najbolje frizure Dženifer Eniston u koje ne možemo da prestanemo da gledamo!

Godine 1997. Džen je predstavila frizuru po kojoj je i danas poznata – diskretno stepenasto ošišana, izrazito ispravljena i sjajna kosa – njen zaštitni znak, tik nakon “Rejčel frizure”. I da, iako je od tada prošlo 20 godina, ovu frizuru i danas žarko želimo!

dženifer eniston duga sjajna kosa Najbolje frizure Dženifer Eniston u koje ne možemo da prestanemo da gledamo!
Comments