Čini se da su dva najveća problema ikad nas devojaka – šta da obučemo i šta da radimo sa kosom. Pitanje odeće na kraju dođe i manje problematično jer ćemo od onoga što imamo u ormaru nekako i sklopiti kombinaciju. Ali kosa! Prosto više ne možemo da je gledamo puštenu ili podignutu u rep ili punđu. Dosadno!

Savršeno nam je jasan taj koktel emocija koji se razvija od blagog nerviranja do ozbiljnih frustracija i zato vam predlažemo nekoliko Instagram profila sa fenomenalnim frizurama koje morate zapratiti i koji će vas sigurno inspirisati da od svoje kose napravite pravo remek-delo!

Profil @hairromance, kako mu i sam naziv kaže, bogat je prelepim, romantičnim frizurama koje će vam se sigurno svideti. Bez obzira na to da li vam je potrebna inspiracija za dnevnu ili večernju frizuru, ovde ćete pronaći bezbroj mogućnosti i ideja, počevši od toga kako da uvijte kosu, preko načina da ispletete razne vrste pletenica, pa sve do toga kako da napravite zanimljivu punđu.

instagram frizura Najbolje FRIZURE sa Instagrama (GALERIJA)

Ako imate kovrdžavu kosu, obavezno zapratite Instagram profil @naturalrootsista. Ovde ćete pronaći preslatke ideje šta sve možete da uradite sa svojim loknama, a da nije samo “operem kosu i ostavim je tako” način. Kada vidim ove frizure, gotovo da poželim da stavim minival!

instagram frizura2 Najbolje FRIZURE sa Instagrama (GALERIJA)
Comments