Već se danima govorio o trendovima koji nam dolaze sa novom sezonom, što je svakako i rezultata promenljivog vremena koje nam predstavlja jesen koja samo što nije tu. Kako se menja doba u kojem smo, tako se smenjuju i trendovi, modni, trendovi šminkanja, a svakako i trendovi u načinu šišanja i stilizovanja kose. Ono što će biti aktuelno u narednom peiodu ne prikazuje velike izmene, već su u suštini dosta slični trendovi prethodnima, uz nešto malo modifikacija kada je stilizovanje u pitanju.

Kao što je bilo i prethodnih nekoliko sezona i u ovoj će duboki paž biti sasvim aktuelan i poželjan. ovo je definitivno jedna od najboljih dužina kose, jer savršeno stoji i kada je kosa loknasta i kada je ravna, a i pruža dosta mogućnosti za njeno stilizovanje. Kada je o stilizovanju reč, tu postoje možda manje izmene. Pored brojnih načina, u trendu će biti messy hairodnosno paž sa krajevima koji su “neuredno” uvijeni ka spolja i ka iznutra, tako da malo narušavaju formu tog paža. Uspešno ćete to postiću uvijanjem kose na presu, ali ne tako da uvijate jednake, već nejedna pramenove.

Najbolje frizure za predstojeću sezonu Najbolje frizure za predstojeću sezonu

No, pored njega, biće u trendu i paž koji je uredno isfeniran ili uvijena kosa tako da se stvaraju samo blagi talasi, što je svakako dosta urednije urađeno nego prethodni. Ovo je odlična frizura za sve prilike, a posebno za neke formalnije i poslovne, kada vam je ipak potreban sveden izgled.

Najbolje frizure za predstojeću sezonu2 Najbolje frizure za predstojeću sezonu

Lokne su opet in. Iako su bile poželjne, sada se menja njihova definicija. Dugo se kosa uvijala tako da se samo dobiju talasasti pramenovi, dok se sada u modu vraćaju sitne, afro lokne, koje su “neukrotive”. I sve to naravno na paž frizuru, što će vašu dužinu učiniti da izgleda kao visoki paž, iako to zapravo nije.

Najbolje frizure za predstojeću sezonu3 Najbolje frizure za predstojeću sezonu
Comments