Farmerke i čizme do članka, naš omiljeni spoj. Iako izgleda prilično jednostavno i prirodno da iskombinujemo ova dva komada, nekada nam je potrebna čitava nauka da ih spojimo na pravi način.

Jedan od najčešćih problema koji možemo da zapazimo na našim ulicama jeste da žene imaju tendenciju da farmerke nose prilično dugačke. Ovakav vid nošenja nogavica uzrokuje to da se onda gomilaju preko čizama a to nikako ne izgleda privlačno niti prihvatljivo. Takav prizor prosto ostavlja utisak kao da ste toliko žurili da izađete iz kuće da niste ni gledali šta obuvate na te dugačke nogavice. A i bila bi šteta da vam se uopšte ne vide te prelepe kratke čizme.

Koslulja Najbolje kombinacije džinsa i kratkih čizama koje MORATE probati

Šta bi moglo u trenutku da popravi situaciju? Skrojite vaše nogavice do visine članka a iznad ivice čizama. To možete uraditi na dva načina. Možete ih podviti jednom ili više puta dok ne dobijete željenu dužinu, ali povedite računa da to ravnomerno i identično na obe nogavice. Ovo naravno dolazi u obzir ako su vam farmerke jako uskih nogavica. U tom slučaju ovaj način prekrajanja je moguć, a ako su široke farmerke u pitanju onda to ne bi izgledalo naročito uredno, jer bi se stalno odvijale.

Belo1 Najbolje kombinacije džinsa i kratkih čizama koje MORATE probati
Comments