Ako ste u potrazi za najboljim komedijama koje će vas nasmejati do suza i pružiti vam trenutke opuštanja i zabave, Max je idealna destinacija za vas. Ova striming platforma donosi bogatu kolekciju najboljih komedija, od najnovijih hitova do neprolaznih klasika. Bez obzira na vaš ukus i raspoloženje – da li preferirate duhovite romantične zaplete, urnebesne tinejdžerske avanture ili satirična crnohumorna ostvarenja – najbolje komedije na Max platformi će vas provesti kroz čitav spektar emocija i osigurati vam nezaboravne trenutke smeha. 

Ovo su trenutno najbolje komedije na Max platformi

Barbie (2023)

Uz šaramtnu priču i urbenesni humor, Barbie je prošle godine osvojila publiku širom sveta, ali njen uticaj i danas ne jenjava. Margot Robbie i Ryan Gosling briljiraju u glavnim ulogama Barbie i Kena, vodeći nas kroz šareni svet lutaka, a ujedno i u realni, sumorniji svet gde se glavna junakinja suočava sa raznim izazovima žena u savremnom društvu, ali i avanturama koje proističu iz njene borbe za pravdom. Uz zadivljujuću scenografiju, kostimografiju i muziku, Barbie je iznenađujuće osveženje u svetu komedije i film koji ne smete propustiti.

Father of the Bride (2022)

Rimejk klasične komedije iz 1950-ih, Father of the Bride donosi novu perspektivu na poznatu priču. Andy Garcia tumači ulogu oca koji se priprema za venčanje svoje ćerke, suočavajući se sa raznim izazovima i komičnim situacijama. Uz pomoć supruge, koju igra Gloria Estefan, on pokušava da održi kontrolu nad sve većim troškovima i zahtevima mladenaca. Film je pun toplih i duhovitih momenata, a pamtljive glumačke izvedbe i moderna adaptacija čine ga vrednim gledanja.

Easy A (2010)

Tinejdžerska komedija Easy A prati Olive, koju maestralno tumači Emma Stone, koja postaje žrtva školskih tračeva, pa odlučuje da iskoristi situaciju. Inspirisana čuvenim romanom The Scarlet Letter, Olive počinje da nosi crveno slovo “A” i prihvata reputaciju lake devojke, naplaćujući svojim kolegama da se pretvaraju da su spavali s njom. Međutim, stvari ubrzo izmiču kontroli, a Olive mora da se suoči s posledicama svojih postupaka. Film je duhovit, provokativan i pun šarma, a Stone briljira u ulozi koja ju je vinula u zvezde.

Sick of Myself (2022)

Ova norveška crna komedija prati Signe i Thomasa, par koji se upušta u nezdravu konkurenciju kako bi privukao pažnju drugih. Njihova opsesija postaje ekstremnija, a granice se pomeraju sve više. Kao oštra satira modernog društva i potrebe za validacijom, Sick of Myself je duhovit, mračan i uznemirujuć; nateraće vas da se zamislite nad svojim postupcima i odnosima.

Romance in Style (2022)

Šarmantna romantična komedija prati Ellu, mladu ženu koja sanja o dizajniranju venčanica, ali završava radeći kao lična asistentkinja Dereka, arogantnog šefa modne kuće. Iako isprva ne podnose jedno drugo, Ella i Derek počinju da se zaljubljuju dok rade na novoj liniji venčanica. Film je pun klišea, ali ih izvodi uz šarm i toplinu; savršen za one koji traže laganu i zabavnu romantičnu komediju.

The Five-Year Engagement (2012)

Ova urnebesna komedija prati Toma i Violet, par čije se venčanje stalno odlaže zbog raznih okolnosti. Njihova veza je stavljena na test kad Violet dobije posao u drugom gradu, a Tom mora da se odrekne svoje uspešne karijere kako bi je pratio. Film je pun komičnih situacija i duhovitih dijaloga; zabavan i realističan prikaz odnosa i izazova s kojima se parovi suočavaju na putu do oltara.

Down with Love (2003)

Ova stilizovana komedija oživljava duh romantičnih komedija iz 1960-ih, s Renée Zellweger i Ewanom McGregorom u glavnim ulogama. Radnja prati Barbaru Novak, autorku bestselera koja promoviše žensku nezavisnost i slobodu, i Catchera Blocka, novinara odlučnog u nameri da je diskredituje. Njihov odnos se razvija kroz niz komičnih i romantičnih situacija, usput praveći duhovite referenci na klasike žanra. Down with Love je šarmantan i zabavan film koji će vas očarati svojim retro stilom i glumačkim bravurama.

Pročitajte i ovo: Istrage, prevare i ubistva: Ovo su trenutno najbolje krimi serije na striming platformama

Naslovna fotografija: instagram.com/dylsteen

Nikola Gudelj

Comments