Jessica Chastain vam je možda poznata kao jedna od najpoznatijih i najtalentovanijih glumica današnjice, a izdvaja se svojim ulogama u filmovima kao što su Interstellar, The Tree of Life i Molly’s Game. U svakom od ovih filmova ona je zabeležila sjajne uloge i velike uspehe, a dvaput je i nominovana za prestižnu nagradu Oskar. Svakako, mi smo sigurni da će joj u budućnosti Oskar uslediti, a do tada uživamo u njenim starim ulogama i nestrpljivo iščekujemo nove. Pored svog jedinstvenog talenta, Jessica je poznata i kao jedna od pravih holivudskih lepotica – a pamtimo je kako po njenom duhu i stavu, tako i po njenoj prirodno riđoj, bujnoj i sjajnoj kosi. Uz lepotu kojom pleni, ona se izdvaja i stilom koji je prepoznatljiv, a u nastavku teksta predstavljamo vam nekoliko njenih look-ova koji su nam zapali za oko i koji nas inspirišu na nove stilske kombinacije!

Animal dezen + crno

Ovo je sexy look koji je savršen za one samopouzdane devojke koje vole da budu u centru pažnje. Animal dezen odlično stoji riđokosim devojkama, koje već same po sebi izgledaju vatreno i “divlje”.  Naravno, ne morate se cele obući kao leopard, već dezen možete uklopiti kao detalj – uz jednobojni odevni komad. Jessica se ovog puta odlučila za atraktivni crni mantil, sa kragnom i postavom u efektnom animal dezenu. Ovo je savršen mantil za odlazak na dejt, ali može biti i odličan za odlazak na posao, onda kada želite da se istaknete.

Ženstvena i urbana crna

Jessica voli da nosi crnu boju, koja joj se odlično uklapa kako uz boju kose tako i uz svetliji ten. Ona se odlučuje za zanimljivu crnu haljinu koja se ističe neobičnim belim šavovima i taman malo manje klasičnim krojem od svakodnevnih haljina, a uklapa je uz no makeup look i efektne naočare za sunce. Iako nam ovo deluje kao stajling koji će morati da sačeka toplije dane, možete ga nositi i u zimkim mesecima ako na njega dodate kardigan, crni unihop i plitke čizme.

Vintage romantični look

Još jedan look u kom Jessica sjajno izgleda je ovaj vintage, romantični look u čipkanoj, poluprovidnoj haljini sa rolkom koja nas podseća na haljine sa početka 19. veka. Ova nežna haljina veoma je ženstvena, ali istovremeno je i na suptilan način sexy, a mi želimo da u njoj provedemo ceo dan, bezbrižno i lagano hodajući kao neka princeza iz bajke. U ovoj haljini do izražaja će doći vaš ten, a ona se najbolje uklapa uz soft glam look i kosu uvijenu u talase.

Comments