Ušli smo u novu nam 2011. godinu. Dragi muškarci želim Vam puno sreće na ljubavnim planovima i da očarate lepše polovice svojim stylingom. Želim da zapamtite da šminkeraj i tipični beogradski style ostavite za neke druge, to je odavno out. Danas Vam ja nudim jedan kratki pregled deset najbolje obučenih muškaraca u 2010. godini. Nadam se da ćete nešto naučiti i ponoviti. Pozorno pratite.

1. Kanye West
Čovjek kojeg malo tko primetio, ali meni je zapao za oko. Ne samo zato što je predstavnik modne kampanje mega popularnog Louis Vuitton-a nego zato što ovaj reper ima svoj stil.
kanye11 829x1024 Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini
2. Ed Westwick
Glumac Ed Westwick u poznatoj seriji Gossip girl ove godine je očarao mnoge djevojčice, djevojke, žene, mame i bake. Mene je očarao svojim stilom odjevanja. Elegantno, a opet ne previše u kalupu.
80314p2 westwick b gr 01 gossip girl ed westwick scarf Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini
3. Marc Jacobs
Pored svojih fanscinantnih kreacije on nas i fascinira svojim vlastitim idejama. Prvi muškarac koji je “isfurao” Birkinicu.
15f21wp 753x1024 Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini

Marc Jacobs

4. Ashton Kutcher
Kao i uvijek ima svoj prepoznatljivi moglo bi se reći zaštitni style. Voli se igrati sa šiltericama. Voli sportsku eleganciju i sam je dokazao da to dvoje itekako ide jedno uz drugo.
ashton kutcher Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini

Ashton Kutcher

5. Justin Bieber
Slažem se da je ovo tipični način odjevanja jednog teen-ejđera, ali Justin je dokazao da mu odjelo i kravata super stoje. Bit će nešto od ovog limača.
justin bieber 2 4351 Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini

Justin Bieber

6. Will Smith
Otac i jedan od najboljih holivudskih glumaca dokazao je da se i u užurbanom tempu života ima vremena da se nešto lijepo stavi na sebe. Makar to bila obična majica i jeans. U svim kombinacijama dobro izgleda.
will smith 435 Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini

Will Smith

7. James Franco
Glumac u kultnom Spiderman filmu. Slika govori hiljadu riječi.
Unpsq0Szkkidvypxm77csc6Ao1 400 Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini

James Franco

8. Johnny Depp
Pirat uvijek ostaje pirat. Johnny ima taj kaubojsko rockerski stil koji mu dobro i stoji, u stvari to je i postao njegov zaštitni znak.
johnny depp 2 435 Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini

Johnny Depp

9. Brad Pitt
Žena Angelina dosta utječe na Brada što se tiče oblačenja. Sjetimo se samo prije kad se nije izvlačio iz odijela i bio mnogo dosadan. Danas se istog tog glumca može vidjeti u super casual varijanti. Nikad nije kasno da se nešto nauči.
brad pitt 2 435 Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini

Brad Pitt

10. David Beckham
David je na zadnjem mjestu jer je mnogo mnogo mnogo mnogo dosadan. Tvojih odjela, košulja, kravata i cipela smo vidjeli na tone i sve na istu kalup samo druge boje. Davide ganjaj loptu, isfuran si.
795c7b4a1cf0e12f 021809DavidBEckham Najbolje obučeni muškarci u 2010. godini

David Beckham


Dino Kalember je ponosni vlasnik modne kolumne i bloga DinoBoy, budući stilista ili urednik modnog časopisa. Moda nije sve što se nosi, to je njegov život.

Comments