Nedelja mode u Parizu polako ostaje za nama čime se završava još jedan modni mesec u kom smo beskrajno uživali. Tokom prethodnih nedelja videli smo zaista mnogo toga – shvatili smo šta definitivno nećemo videti na sebi tokom narednih sezona, ali smo isto tako otkrili i neke stajling trikove i trendove koji nam savršeno leže. Sada, vreme je za sjajnu završnicu!

Crno, belo, crveno; nude, šljokice, koža; jednostavno, a odvažno – Nedelja mode u Parizu, ukratko.

Valentino

Ovu reviju bismo mogli da sumiramo uz samo nekoliko reči – crna i crvena boja, koža kao dominantan materijal i mnoštvo odličnih torbica koje će definitivno biti hit sezone. Aksesoari koji su se takođe izdvojili jesu combat čizme i duge kožne rukavice koje su dodale punk notu pretežno ženstvenim kreacijama.

Givenchy

Givenchy je iskoristio istu paletu boja, a izdvojio se kreacijama interesantnih silueta. Asimetrija, volumen i naglašena ramena i rukavi ključne su karakteristike koje je brend doneo na pistu, a posebnu pažnju definitivno treba posvetiti torbama kojima bismo rado zamenile dosadašnje omiljene mikro lepotice. Budući da smo i na ovoj reviji videli duge kožne rukavice, da se naslutiti da je reč o trendu koji će tek osvojiti ulice modnih prestonica.

Nanushka

Omiljena boja sezone jesen/zima? Bež, naravno! Nanushka nam predlaže kako da nosimo omiljene nude nijanse, a to izgleda otprilike ovako – jedan ton od glave do pete uz aksesoare koji će razbiti monotoniju jedne boje. Must have aksesoari su kaiš, nakit u boji zlata i torbe u croissant obliku. Za one koji žele da izgledaju upadljivije, tu su karo i snake print.

Hermés

Ostajemo u sferi svetlijih i veselijih boja što znači dosta bež osnova i dosta razigranih nijansi koje dolaze preko. Pravilo koje treba da sledimo ako je sudeći prema prezentaciji ovog brenda je jednostavno – praktičnost. Lepršave košulja-haljine i suknje, tople jakne i kaputi, jednostavne bele rolke – uz Hermés je nemoguće biti loše obučen!

Comments