Nepredvidivo, neočekivano i totalno iznenađujuće – utisci sa London Fashion Week-a su očekivano raznovrsni. U nastavku ti otkrivamo neke od najupečatljivijih momenata.

Tommy Hilfiger i Naomi Campbell u neobičnoj šuškavoj trenerci, Simone Rocha i nesvakidašnji makeup i svečane haljina Richarda Quinna, samo su neki od upadljivih trenutka sa modne piste.

Burberry

Riccardo Tisci bio je inspirisan istorijom i osnovnim obeležjima brenda pri kreiranju ove kolekcije. Na neki način se vratio u početnu fazu svoje karijere, kada je kao mladi dizajner bio inspirisan raznim ljudima i gradovima koje je posetio. Fantastične komade i oštre krojeve ponele su sestre Hadid, Kendall Jenner, Joan Smalls, Irina Shayk i mnoge druge. Klasična karirana odela, prepoznatljiviji Burberry mantili, kao i dezen obeležili su ovogodišnju londonsku pistu.

Erdem

Manekenke su pistom prošetale u zanosnim cvetnim kreacijama sa upadljivim, veoma privlačnim makeup-om. Romantične cvetne haljine i košulje su bile upotpunjene širokim pojasom, a frizure neočekivanom pojedinačnom ukosnicom, koja je bila dovoljno skroman, ali šik modni dodatak. Simpatični modni dodaci ovim kreacijama bili su i pleteni blejzeri, cveće oko vrata, kao i neobično perje na kosi. Look-ovi su bili finiširani srebrnom folijom u vidu senke.

Simone Rocha

Ultra ženstvena kolekcija koja se sastoji od mnogo belih elegantnih dnevnih ili večernjih opcija. U ovoj romantičnoj, sanjivoj kolekciji preovladavale su i nude nijanse, kao i nežni cvetni dezeni, puno slojeva i dekonstrukcioni stil. Nalik na makeup u Erdem reviji, neki od Simone Rocha modela nosile su na očima foliju crvene ili crne boje, čime je nežnoj kolekciji dodat gotički dodir.

Comments