Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Nepredvidivo, neočekivano i totalno iznenađujuće – utisci sa London Fashion Week-a su očekivano raznovrsni. U nastavku ti otkrivamo neke od najupečatljivijih momenata.

Tommy Hilfiger i Naomi Campbell u neobičnoj šuškavoj trenerci, Simone Rocha i nesvakidašnji makeup i svečane haljina Richarda Quinna, samo su neki od upadljivih trenutka sa modne piste.

Burberry

Riccardo Tisci bio je inspirisan istorijom i osnovnim obeležjima brenda pri kreiranju ove kolekcije. Na neki način se vratio u početnu fazu svoje karijere, kada je kao mladi dizajner bio inspirisan raznim ljudima i gradovima koje je posetio. Fantastične komade i oštre krojeve ponele su sestre Hadid, Kendall Jenner, Joan Smalls, Irina Shayk i mnoge druge. Klasična karirana odela, prepoznatljiviji Burberry mantili, kao i dezen obeležili su ovogodišnju londonsku pistu.

Erdem

Manekenke su pistom prošetale u zanosnim cvetnim kreacijama sa upadljivim, veoma privlačnim makeup-om. Romantične cvetne haljine i košulje su bile upotpunjene širokim pojasom, a frizure neočekivanom pojedinačnom ukosnicom, koja je bila dovoljno skroman, ali šik modni dodatak. Simpatični modni dodaci ovim kreacijama bili su i pleteni blejzeri, cveće oko vrata, kao i neobično perje na kosi. Look-ovi su bili finiširani srebrnom folijom u vidu senke.

Simone Rocha

Ultra ženstvena kolekcija koja se sastoji od mnogo belih elegantnih dnevnih ili večernjih opcija. U ovoj romantičnoj, sanjivoj kolekciji preovladavale su i nude nijanse, kao i nežni cvetni dezeni, puno slojeva i dekonstrukcioni stil. Nalik na makeup u Erdem reviji, neki od Simone Rocha modela nosile su na očima foliju crvene ili crne boje, čime je nežnoj kolekciji dodat gotički dodir.

View this post on Instagram

AW20 Look 10

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_) on

View this post on Instagram

AW20 Look 18

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_) on

View this post on Instagram

AW20 Look 15

A post shared by SIMONE ROCHA (@simonerocha_) on

Editors choice