Bez obzira na to da li Bijonse kao pevačicu voliš ili ne, ne možeš da porekneš da je reč o jednoj od najstilizovanijih zvezda današnjice. Kada se pojavi na crvenom tepihu, nemoguće je da se ne zapitaš iz koje bajke je Queen Bey došla, kada se pojavi na sceni nijedan njen kostim ne može da te ostavi ravnodušnom, a čak i kada se na ulici pojavi u ležernim odevnim kombinacijama koje svaka od nas i sama nosi, na njoj takav autfit izgleda kao milion dolara. Dakle, jasno je da se o modi i stilu od Bijonse može naučiti mnogo toga, a zato ti danas i izdvajamo najbolje street style kombinacije kojima je ova pevačica osvojila modni svet.

Iscepani džins je trend koji ne prolazi, a ove godine ćemo ga naročito viđati svuda! A ako je nešto u trendu, naravno da će to i Bijonse nositi. Uz ovakav model farmerki pevačica je nosila majicu sa vrlo moćnom porukom – nikad ne zaboravi da kažeš hvala. A mi kažemo hvala Bijonse što je ovako jednostavan autfit uzdigla na sasvim novi nivo, što zbog samog stava, što zbog upadljivih aksesoara koji privlače pažnju.

b 1 Najbolje Street Style kombinacije: Bijonse

Bijonse definitivno ne zna za izraz “too mutch”! Ona je smelo ukombinovala mantilić sa raznobojnim detaljima i modernu pencil suknju na raznobojne pruge, ali u njenom slučaju ovakav neobičan spoj čak izgleda kao pravi modni pogodak! I kao da sve ovo nije dovoljno, svoj autfit je pevačica dodatno “začinila” statement torbom i neodoljivim ljubičastim sandalama.

b 2 Najbolje Street Style kombinacije: Bijonse
Comments