Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

slava1 Najbolje stvari u životu su besplatne

Prethodnih dvadeset godina prisustvo ratova, inflacije i nemaštine donelo je sa sobom mnoštvo negativnih posledica i dovelo do potpuno apsurdne situacije. U trenutku kada se gube sve postojeće moralne vrednosti, zajedno sa gubitkom poznate nam domovine i kada preskupi ratovi dovode do sve veće nezaposlenosti, javlja se trend markiranog lifestyle-a. Mladi postaju zaokupirani brendiranom odećom, obućom, besmisleno skupim i brzim automobilima.

Da bi te svoje snove ispunili brzo i odmah, nastaju novi tipovi ljudi, sponzoruše i kriminalci. Zaboravljajući svoje korene i ono sto je vekovima utvrđeno kao osnov ljudske vrednosti i duhovnosti. Počinju slave, rođendane i ispraćaje da proslavljaju u preskupim restoranima uz stotine zvanica, i zbog toga se, naravno, nerazumno zadužuju. A šta je sa onim “prevaziđenim pravim prijateljstvima”? Šta je sa slatkim razgovorima u dokolici sa onima koje smo sami izabrali? Šta je sa prvim ljubavima i prvim razočaranjima, koja se lakše podnose uz prave prijatelje?

Da li je moguće da smo zaboravili da se slava obeležava svećom, vinom, žitom i slavskim kolačem, da su Srbi uvek slavili povratak vojnika, a ne odlazak, da je za rodjendan dovoljna torta i oni koji vam samo žele sreću u životu? Mislim da je krajnje vreme da pogledamo sebi u oči i kažemo “dosta” izmišljenim i površnim vrednostima, i pozovemo prijatelje na intimno slavlje, čašicu razgovora i šoljicu kafe i uz njih zaboravimo sve trivijalnosti ovozemaljskog nam života.


Anja Križan je studentkinja novinarstva, večni sanjar, romantik i hedonista, zarobljena u sopstvenoj bajci. Njena izražena intuicija i želja da svet bude bolji i lepši vodi njene reči po papiru. Voli iskrenost, dobrotu, neiskvarenost. Ne voli laž, diskriminaciju i agresivnu glupost.

Editors choice