Ovo je stara taktika ljubitelja mode i posetilaca revija na Nedeljama mode širom sveta -ako ne možeš da se obučeš dobro ili skupo, obuci se ludo! Jedino što ne smeš da budeš je neprimećen, jednoličan ili utopljen u masu. Ako želiš da te smatraju osobom od stila, moraš se nekako istaći!

Zato su na ulicama prestonica mode mogle biti viđene najrazličitije kul torbe koje podsećaju na igračke više nego na ženske tašne. Prosto je nemoguće ne okrenuti se za osobom koja nosi neku od ovih gotivnih torbi!

Ana Delo Ruso je naravno “povukla nogu” i prvo prošetala ovaj trend, a modne blogerke i poznate zvezde su je pratile.

Kako se vama dopadaju ovakve tašne?

Najgotivnije tašne u Mesecu mode 1 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 2 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 6 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 7 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 8 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 9 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 10 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 11 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 13 Najbolje tašne u Mesecu mode Najgotivnije tašne u Mesecu mode 14 Najbolje tašne u Mesecu mode

 Lenka Gatić

Comments