U zavisnosti od situacije, različito se šminkamo. To može biti prirodan izgled ili glamurozna šminka, koja najbolje ističe našu ženstvenost. Ona nam služi da se istaknemo i pokažemo individualnost. Svaka žena želi da izgleda seksi i atraktivno. Odlična šminka čini da se osećamo opušteno i pune samopouzdanja.

tumblr lpilsfbRXT1qmvbwvo1 500 Najbolji beauty proizvodi

Crveni karmin

Crveni karmin je, kao što znamo, vanvremenski hit. Klasičnim crvenim usnama postižemo seksi izgled, ističemo ženstvenost i senzualnost, a istovremeno izgledamo elegantno i sofisticirano. Ipak, crvena boja ne stoji svima jednako dobro, baš zato što žene ne obraćaju pažnju na boju svoje kože. Najvažnije je isprobati nekoliko karmina i izabrati onaj koji u sebi ima najviše vlažnosti kako bi Vaše usne izgledale lepše i zdravije.

Ukoliko nađete odgovarajući karmin, budite uvereni da ćete biti primećeni.

tumblr lo2e0vyOrr1qli88fo1 500 Najbolji beauty proizvodi

Smokey eyes

Smokey eyes su popularnije nego ikad! Oči Vam izgledaju fatalno, dok se osećate kao diva na crvenom tepihu. Kako biste postigli pravi izgled, najbolje je da kupite set senki koje su predviđene za to.  Uz ovako našminkane oči ne bi trebalo da preterujete sa šminkanjem ostatka lica. Zadržite neutralane tonove, a na usne je najbolje staviti providan sjaj ili sjaj u boji kože.

tumblr l4305nE5c11qbu8alo1 500 Najbolji beauty proizvodi

Prirodne usne

Seksi usne ne moraju biti samo crvene. Noseći neutralan sjaj ili karmin možete izgledati jednako seksi. Na tržištu postoje najrazličitije nijanse i teksture, sa šljokicama, sa labelom… Kako bi Vaše usne izgledale punije, sjaj koji u sebi sadrži šljokice nanesite na sredinu usana (naravno umereno). Ova boja pristaje svakom tipu kože i slaže se uz skoro sve tipove šminke.

tumblr lk0ifyOTMk1qb89gdo1 500 large Najbolji beauty proizvodi

Seksi jagodice

Stavljanje rumenila Vašem licu definiše oblik i ističe ga na jako lep način. Izabravši pravo rumenilo, Vaše lice će dobiti drugi sjaj i mekoću. Leti koristite bronzer kako biste istakli preplanuli ten, a preko cele godine je najbolje imati rumenilo boje breksve ili svetlo roze, jer tako izgledate najprirodnije.

91465 applyingblush f Najbolji beauty proizvodi

Trepavice

Duge, pune trepavice su ono što prvo primetimo na licu. One upotpunjuju izgled i daju definiciju Vašim očima produbljujući njihov izgled čak i ako ne koristite senke i ajlajner. Uvek morate imati dobru maskaru ili par veštačkih trepavica. Maskara se mora skidati pre spavanja jer vam trepavice mogu otpasti (bez šale).

tumblr lq4zb4ZQfk1qmi2xyo1 500 Najbolji beauty proizvodi

Zlatne oči

Zlatna senka je pravi izbor za  glamurozni izlazak. Ovom senkom ćete postići sjaj, bez obzira koju boje kože imate, i baš zato je ova senka broj jedan u Holivudu. A sva je prilika da ovaj trend nikada neće izaći iz mode.

Nije dovoljno samo staviti senku, već je morate upotpuniti sa ajlajnerom, krejonom i maskarom kako bi Vaše oči bile jedine u koje će ostali gledati celo veče.

tumblr lq32g6HbJX1qet4uyo1 500 Najbolji beauty proizvodi

Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je blogaGossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments