Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Mnogi zaljubljenici u putovanja vole da ono što vide i dožive na nekom mestu podele sa drugima. Ima i onih čiji su saveti više nego korisni kada se pripremate za put. Neki od njih su se veoma potrudili, tako da imaju veoma posećene sajtove i blogove.

Mi vam predstavljamo nekoliko najboljih svetskih na tu temu, a vi otkrite magiju putovanja, gledajući njihove slike i čitajući tekstove.

Atlas obscura

Atlas Obscura Najbolji blogovi i sajtovi o putovanjima

Ako volite priče o svetskim čudima, retkim stvarima i ezoteriji, ovaj sajt je pravo mesto za vas. Džošua Foer, koji piše na njemu, obilazi male i nepoznate muzeje po svetu i beleži sve retkosti na koje tamo naiđe.

Babyccino Kids

Babyccino Kids Najbolji blogovi i sajtovi o putovanjima

Ovaj sajt je zanimljiv pre svega znog činjenice da ga vode tri prijateljice koje žive u različitim državama. Kortni Adamo iz Londona, Emili Valmsejl iz Pariza i Ester Van De Pal iz Amsterdama promovišu porodična putovanja širom sveta.

Design Tripper

Designtripper Najbolji blogovi i sajtovi o putovanjima

Megan MekEvan, koja piše ovaj blog, putuje po svetu u potrazi za što udobnijim i prijatnim smeštajem, gde vlada “domaća” atmosfera.

Eat Your World

Eat Your World 1 Najbolji blogovi i sajtovi o putovanjima

Na ovom sajtu možete videti razne specijalitete iz celog sveta, zbog toga što je glavni motiv njegovih pokretača potraga za specifičnim ukusima i receptima svetskih kuhinja.

Mighty Girl

Mighty Girl Farm Najbolji blogovi i sajtovi o putovanjima

Anegdote sa putovanja, saveti kako da se spakujete i provokativne lične fotografije su samo neke od stvari koje možete videti na ovom sajtu. Sve što je na njemu napisano o putovanjima, čitaćete kao poeziju ili mudre izreke.

Planet D

Planet D Kayaking Antarctica Najbolji blogovi i sajtovi o putovanjima

Dejv i Deb su zahvaljujući poslu u filmskoj industriji u Vankuveru, proputovali mnogo, pa su odlučili da sve svoje avanture objave na ovom sajtu. Neka od njihovih neobičnih putovanja su najduža biciklistička tura po Africi, kao i otkrivanje Antarktika kajakom.

Spotted by Locals

Spotted By Locals Najbolji blogovi i sajtovi o putovanjima

Ovaj sajt će vas ohrabriti da destinacije na koje putujete birate nasumično i da se ne oslanjate samo na turističke kataloge, već da istražite i nešto malo drugačije.

 Olivera Denčić

 

Editors choice