Već smo navikle na to da svaka nova sezona od nas zahteva da se povinujemo nekim novim modnim trendovima, međutim, šta kada ti želiš da igraš na sigurno? Ili kada želiš da budeš drugačija i izgradiš stil na osnovu onoga što ti se zaista sviđa, a ne na osnovu onoga što je trenutno IN? U tom slučaju je potrebno da se okreneš proverenim kombinacijama sa kojima znaš da nema greške. Na primer, jedan od takvih neprolaznih trendova kojima se uvek iznova i iznova vraćamo definitivno su #AllBlack kombinacije.

Crna je uvek “nova crna” i zato ti danas predstavljamo autfit u koji ćeš se zaljubiti na prvi pogled. Danas ćeš biti moderna, urbana rock’n’roll zavodnica, a svoje #essencials pronaći ćeš u Fashion Park Outlet Centru Inđija i radnjama poznatih brendova u kojima možeš da kupuješ do mile volje i to po sniženim, outlet cenama.

AllBlack autfit nikada nije izgledao ovako dobro 3 Najbolji brendovi koji će tvoje #AllBlack autfite učiniti nezaboravnim

Najpre smo se zaputile u Replay radnju gde smo pronašle jednostavne skinny farmerke ukrašene nitnama uz koje smo uklopile i kaiš u istom, rock stilu i time započele svoju modnu #AllBlack avanturu. Obožavamo brend Replay jer nam uvek ponudi atraktivne i kvalitetne odevne komade i aksesoare.

AllBlack autfit nikada nije izgledao ovako dobro 4 Najbolji brendovi koji će tvoje #AllBlack autfite učiniti nezaboravnim
Comments