Ova godina obeležena je obiljem dobrih novih filmova koji su nas oduševili u bioskopskim salama, a filmske produkcije bez prestanka stvaraju nove blokbastere koji će tek izaći.

Navodimo vam nekoliko  filmova iz druge polovine ove godine koje nikako ne smete propustiti.

“The Rover”

The Rover Najbolji filmovi druge polovine 2014. godine

Robert Patison ovde dobija ulogu malo “tvrđeg” momka, koji se u društvu sa Gajom Pirsom probija kroz nedaće postapokaliptičnog sveta, deceniju posle kolapsa civilizacije.

“Lucy”

Lucy Najbolji filmovi druge polovine 2014. godine

Baziran na činjenici da ljudi koriste samo 10 procenata svog mozga, ovaj film bavi se ženom koja je konzumiranjem određenih narkotika pokrenula celokupan svoj mozak, što je pretvara u vrlo aktivnu superheroinu. Ako vas priča o scenariju nije dovoljno privukla, činjenica da je Lusi Skarlet Johanson, sigurno hoće.

“Magic in the Moonlight”

Magic in the Moonlight 2 Najbolji filmovi druge polovine 2014. godine

Činjenica da iza ovog filma stoji Vudi Alen, za njegove ljubitelje, već sama po sebi govori o kvalitetu filma. Ako vam to nije dovoljno – glumačka postava će verovatno biti, budući da su u glavnim ulogama Ema Stoun i Kolin Firt.

“Gone Girl”

Gone Girl Najbolji filmovi druge polovine 2014. godine

Film o kome se već dugo bruji po medijima predstavlja priču o ženi nestaloj nakon godišnjice braka i mučnoj potrazi, sa Benom Aflekom u glavnoj ulozi.

“Horns”

Horns Najbolji filmovi druge polovine 2014. godine

Danijel Redklif uživljava se u ulogu mladića koji se jednog jutra budi optužen da je ubio svoju devojku, i kao da to nije dovoljno, iznenada mu izrastaju rogovi.

Jasna Stanić

 

Comments