Prosečna cena noćenja u nekom od luksuznih hotela u svetu je preko 660 dolara. Ovakvi hoteli mnogima su nepristupačni, pa u njima mogu da uživaju samo virtuelno. Ima i onih spremnih da ovaj novac ulože da provedu jedan dan u nekom malom zemaljskom raju.

I jedne i druge upoznajemo sa najlepšim hotelima sveta i svemu veličanstvenom što oni imaju da ponude.

Sabi Sabi Private Game Reserve

sabi sabi private game reserve Najbolji hoteli sveta

Lociran u sred nacionalnog parka Kruger u Južnoj Africi, ovaj hotel je meka za sve zaljubljenike u safari. Za ovo zadovoljstvo je potrebno izdvojiti oko 1700 dolara po noćenju.

Inn at Palmetto Bluff

inn at palmetto bluff Copy Najbolji hoteli sveta

Luksuzno, a starinski opremljene kućice u sred šume, jahanje i putovanje sto godina starom jahtom koja pripada hotelu, samo su neke od pogodnosti koje vam nudi ovaj hotel smešten u Južnoj Karolini, u Sjedinjenim Američkim Državama.

One&Only Palmilla Los Cabos

one only palmilla los cabos Copy Najbolji hoteli sveta

Ovaj Meksički hotel, pored banje, golf terena, bazena i jednog od najboljih svetskih restorana, ostavlja bez daha neverovatnim pogledom na pučinu Pacifika, sa prozora soba.

Nayara Hotel Spa & Gardens

nayara hotel spa and gardens 1 Najbolji hoteli sveta

Ovaj hotel koji nudi sve udobnosti ovog sveta, nalazi se u sred prašuma Kosta Rike. Spavajte pod baldahinom, i uživajte u zvucima netaknute prirode za “tričavih” 280 dolara po noći.

Singita Sabi Sand

singita sabi sand Najbolji hoteli sveta

Bilo da se odlučite za tradicionalni ili moderni deo ovog južnoafričkog hotela, imaćete prilike da uživate u pogledu na slonove koji se kupaju u okolini hotela.

Oberoi Udaivilas

oberoi udaivilas Copy Najbolji hoteli sveta

Lociran u indijskom gradu Ujdapur, gosti u ovaj hotel pristižu organizovanim pojedinačnim prevozom – luksuznim brodom, a potom uživaju u predivnim sobama, od kojih većina sadrži i privatni bazen.

Jasna Stanić

 

 

Comments