Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Nije pravilo, ali često je tačno – ovi horoskopski znaci imaju strastvene, duboke i snažne veze između sebe, dok sa osobama u nekom drugom znaku ne mogu da se povežu tako jako i trajno. Ovo je popis horoskopskih parova koji su najmoćniji kad su zajedno – uz komenatare o najgorim kombinacijama.

Ovan i Vaga

Ovan je rođeni vođa, u profesionalnom i privatnom životu – to znači da mu ne odgovaraju partneri koji vole kontrolu i imaju inicijativu. Osim iskrenosti, Ovan u vezi traži zadovoljenje svojih značajnih seksualnih apetita i pored Lava i Škorpije koji mogu da budu dobri partneri za Ovna, Vaga je najbolji izbor. Njena priroda je jednostavna i poštena, a Vaga je emotivno zavisna, što odgovara Ovnu koji voli da ima kontrolu.

Bik i Devica

Bik je tradicionalan i porodičan, ljubav shvata i doživljava intenzivno i ne prija mu površnost. Romantičan je i kompatibilan sa senzualnom Devicom. Bik bi trebalo da se drži dalje od Strelca, jer ovaj avanturistički znak nikada neće biti srećan uz Bika i njegove tradicionalne i temeljne vrednosti.

Blizanci i Strelac

Blizanci su poznati u horoskopu kao najgori partneri, ali i Strelci su tu negde – slični su po svojoj nestalnosti, sklonosti da se zabavljaju i da ostvaruju mnoštvo površnih kontakata, jer najviše od svega vole svoju svoju slobodu. Savršen su par, jer će se razumeti – Blizanac i Strelac žele sebi sličnog partnera, koji je zabavan i pametan, šarmantan i ima smisla za humor. Najgori partner za Blizance je Jarac, koji čvrsto stoji obema nogama na zemlji i kritički posmatra sa visine svog zdravog razuma.

Rak i Bik

Kao Bikovi, i Rakovi su privrženi porodičnim vrednostima i uvek traže ozbiljnu, duboku i posvećenu vezu. Za osetljivog i romantičnog Raka, Bik je odličan partner, jer je romantičan i ozbiljan, dok je istovremeno razuman i stabilan (što Rakovima ponekad nedostaje). Raka je lako povrediti, pa bi trebalo da izbegava znakove koje karakteriše avanturizam, otvorena priroda i arogancija – kojom se, recimo, odlikuje Lav.

Editors choice