POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/3

Nije pravilo, ali često je tačno – ovi horoskopski znaci imaju strastvene, duboke i snažne veze između sebe, dok sa osobama u nekom drugom znaku ne mogu da se povežu tako jako i trajno. Ovo je popis horoskopskih parova koji su najmoćniji kad su zajedno – uz komenatare o najgorim kombinacijama.

Ovan i Vaga

Ovan je rođeni vođa, u profesionalnom i privatnom životu – to znači da mu ne odgovaraju partneri koji vole kontrolu i imaju inicijativu. Osim iskrenosti, Ovan u vezi traži zadovoljenje svojih značajnih seksualnih apetita i pored Lava i Škorpije koji mogu da budu dobri partneri za Ovna, Vaga je najbolji izbor. Njena priroda je jednostavna i poštena, a Vaga je emotivno zavisna, što odgovara Ovnu koji voli da ima kontrolu.

Bik i Devica

Bik je tradicionalan i porodičan, ljubav shvata i doživljava intenzivno i ne prija mu površnost. Romantičan je i kompatibilan sa senzualnom Devicom. Bik bi trebalo da se drži dalje od Strelca, jer ovaj avanturistički znak nikada neće biti srećan uz Bika i njegove tradicionalne i temeljne vrednosti.

Blizanci i Strelac

Blizanci su poznati u horoskopu kao najgori partneri, ali i Strelci su tu negde – slični su po svojoj nestalnosti, sklonosti da se zabavljaju i da ostvaruju mnoštvo površnih kontakata, jer najviše od svega vole svoju svoju slobodu. Savršen su par, jer će se razumeti – Blizanac i Strelac žele sebi sličnog partnera, koji je zabavan i pametan, šarmantan i ima smisla za humor. Najgori partner za Blizance je Jarac, koji čvrsto stoji obema nogama na zemlji i kritički posmatra sa visine svog zdravog razuma.

Rak i Bik

Kao Bikovi, i Rakovi su privrženi porodičnim vrednostima i uvek traže ozbiljnu, duboku i posvećenu vezu. Za osetljivog i romantičnog Raka, Bik je odličan partner, jer je romantičan i ozbiljan, dok je istovremeno razuman i stabilan (što Rakovima ponekad nedostaje). Raka je lako povrediti, pa bi trebalo da izbegava znakove koje karakteriše avanturizam, otvorena priroda i arogancija – kojom se, recimo, odlikuje Lav.

Editors choice