Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Nije pravilo, ali često je tačno – ovi horoskopski znaci imaju strastvene, duboke i snažne veze između sebe, dok sa osobama u nekom drugom znaku ne mogu da se povežu tako jako i trajno. Ovo je popis horoskopskih parova koji su najmoćniji kad su zajedno – uz komenatare o najgorim kombinacijama.

Ovan i Vaga

Ovan je rođeni vođa, u profesionalnom i privatnom životu – to znači da mu ne odgovaraju partneri koji vole kontrolu i imaju inicijativu. Osim iskrenosti, Ovan u vezi traži zadovoljenje svojih značajnih seksualnih apetita i pored Lava i Škorpije koji mogu da budu dobri partneri za Ovna, Vaga je najbolji izbor. Njena priroda je jednostavna i poštena, a Vaga je emotivno zavisna, što odgovara Ovnu koji voli da ima kontrolu.

Bik i Devica

Bik je tradicionalan i porodičan, ljubav shvata i doživljava intenzivno i ne prija mu površnost. Romantičan je i kompatibilan sa senzualnom Devicom. Bik bi trebalo da se drži dalje od Strelca, jer ovaj avanturistički znak nikada neće biti srećan uz Bika i njegove tradicionalne i temeljne vrednosti.

“My ideal lover: Intelligence, with a touch of insanity.” — Nicholas A Browne

A post shared by Human Lovers (@humanlovers) on

Blizanci i Strelac

Blizanci su poznati u horoskopu kao najgori partneri, ali i Strelci su tu negde – slični su po svojoj nestalnosti, sklonosti da se zabavljaju i da ostvaruju mnoštvo površnih kontakata, jer najviše od svega vole svoju svoju slobodu. Savršen su par, jer će se razumeti – Blizanac i Strelac žele sebi sličnog partnera, koji je zabavan i pametan, šarmantan i ima smisla za humor. Najgori partner za Blizance je Jarac, koji čvrsto stoji obema nogama na zemlji i kritički posmatra sa visine svog zdravog razuma.

Rak i Bik

Kao Bikovi, i Rakovi su privrženi porodičnim vrednostima i uvek traže ozbiljnu, duboku i posvećenu vezu. Za osetljivog i romantičnog Raka, Bik je odličan partner, jer je romantičan i ozbiljan, dok je istovremeno razuman i stabilan (što Rakovima ponekad nedostaje). Raka je lako povrediti, pa bi trebalo da izbegava znakove koje karakteriše avanturizam, otvorena priroda i arogancija – kojom se, recimo, odlikuje Lav.

Editors choice