U 2018. smo godini, naravno da ćemo sve dobre stvari pronaći na Instagramu, pa tako i brendove koji su vredni pažnje modno osvešćenog sveta. Zapravo, danas, ako te nema na Instagramu, kao da ne postojiš, a kada ti je cilj da prodaš svoj brend i sebe, logično je da moraš biti aktivan na ovoj društvenoj mreži na kojoj su svi.

Korak po korak, narudžbina po narudžbina, nekako smo se navikli na ideju online šopinga, a kada jednom zakoračiš u taj svet nema ti povratka! Jedino što ti preostaje jeste da beskonačno skroluješ Instagramom i pronalaziš nove brendove koje možeš da kupuješ ili na koje možeš da se ugledaš, jer ti možda baš oni mogu rešiti životni problem zvan “nemam šta da obučem”.

Dakle, vreme je za razbijanje šoping-monotonije i proširenje liste mesta na koja se obično uputiš kada želiš nešto da kupiš. Pred tobom su najbolji Instagram modni brendovi koji su zanimljivi, stylish i najvažnije – budget-friendly. O da, vreme je za update tvog garderobera!

With Jéan

Ukoliko si ljubitelj statement topova, ovo je stanica za tebe! Ovaj australijski brend su osnovale dve drugarice sa idejom da kreiraju savršene topove koje će nositi uz omiljeni džins, pa otuda i ovaj naziv. Romantični crop-topovi su totalno Insta-worthy pa nije ni čudo što je ovaj brend već privukao pažnju modnih blogerki, modela i influenserki.

Lisa Says Gah

Brend koji potiče iz San Franciska za cilj ima da “tvistuje” sve aktuelne modne trendove na svež, razigran, originalan način. Komadi ovog brenda su veseli, raznobojni i ženstveni i definitivno nas teraju da kliknemo na “shop now”!

Need Supply

Za razliku od prethodnih, ovaj brend nije isključivo digitalni, već ima i svoju radnju u Virdžiniji. Ipak, popularnost je stekao upravo putem Instagrama što i ne čudi ako uzmemo u obzir činjenicu da baš na ovoj društvenoj mreži tražimo modnu inspiraciju. Ovaj brend uključuje više različitih brendova, a svaki komad je pravo osveženje za tvoj ormar!

MaisonCléo

Zahvaljujući Emili Ratajkovski i drugim omiljenim influenserima, svi su saznali za ovaj 100% Instagram brend. MaisonCléo nudi handmade komade koji nastaju u Parizu i pretežno je reč o kratkim topovima, pletenim bluzama i komadima sa “pufnastim” rukavima koji će tvoj garderober podići na sasvim novi nivo.

Comments