Kada govorimo o najbolje obučenim poznatim damama, ali i uopšteno damama od stila, nemoguće je zaobići Bijonse. Zapravo, ako ste lepa žena kao što to ova poznata pevačica i jeste, šta god da obučete stajaće vam odlično, a i znaćete to da nosite. Tako, Bijonse nam se sviđala i kada je bila obučena krajnje jednostavno i svedeno, sportski, bez trunke šminke, ali nas je isto tako ostavljala bez daha i svojim prelepim, raskošnim izdanjima sa crvenog tepiha.

A šta je sa nastupima? Naravno, nastupi su takođe dobar trenutak da se osim pevanja i plesanja pevačica pohvali i odličnim izgledom, te zato svaku svoju kombinaciju pažljivo bira. Promocija novog albuma “Lemonade” prati i Formation turneja, a evo nekoliko najboljih kostima koje je Bijonse tom prilikom ponela.

Bela, čipka i zlatni detalji obeležili su jedan od definitivno najboljih kostima koje je pevačica nosila na nastupima. Reč je o kreacijama koje potpisuje Balmain, a morate priznati da devojke u njima izgledaju prelepo. Naravno, ovde nije reč o komadima odeće koje bismo i same mogle da nosimo u svakodnevnim prilikama, ali samo gledanje ovih efektnih kostima je dovoljno da budemo oduševljene.

bijonse 1 Najbolji kostimi u kojima je Bijonse nastupala na svojoj turneji (GALERIJA)

Roberto Cavalli potpisuje efektnu crnu kombinaciju inspirisanu vojničkim stilom koju je Bijonse nosila na jednom od svojih koncerata. Zlatni detalji karakteristični za vojničke uniforme, kao i duboke tigraste čizme učinile su celokupan stajling jako moćnim, a mislimo da ovo ne bi mogla da nosi baš svaka pevačica. Sve u svemu, odlično, Bijonse!

bijonse 2 Najbolji kostimi u kojima je Bijonse nastupala na svojoj turneji (GALERIJA)
Comments