Sve oči su uprte u crveni tepih SAG nagrada (Screen Actors Guild Awards), nominovane, dobitnike i zvanice. Sinoćna dodela nagrada je prvi veliki holivudski događaj nakon all black događaja u čast “TimesUp inicijative, to jest dodele Zlatnih globusa o kojima se dosta pričalo. Iako nismo znali šta da očekujemo, i da li treba da anticipiramo celu sezonu isključivo noir outfita, čini se da je Holivud rekao da su boje okej, i da se možemo vratiti malo raznobojnijem dress codu. Svakako, industrija nije usporila sa samim pokretom: iako je više raznovrsnosti u pogledu nijansi, boja i stilova, mnogi prisutni su nastavili da ističu svoju solidarnost sa pokretom i dalje noseći TimesUp bedževe, kao i ističući svoje stavove u svojim intervjuima i govorima.

Stila što se tiče, sveukupni lookovi su nas učinili malo nostalgičnim u pogledu uniformisanosti nedavnog all black crvenog tepiha- ima nečeg posebnog u kreativnosti koja se izrodi na najneverovatnijim mestima i posebno restriktivnim uslovima. Ipak, to ne znači da se neki statement komadi nisu pojavili i na sinoćnjoj dodeli. Od delikatnih belih haljina do tinejdž glumica koje su postale ozbiljne stilske zvezde, sinoćnji događaj je bio podsetnik da snaga i lepota stoje u svakom outfitu i svim načinima na koje se oblačimo.

Haljina, Margot Robbie, sa perima, ukrašena perlicama, na pravi način ističe ono što volimo i kod Miu Miu komada, i Margotine ženstvenosti.

Pored toga što je njena karijera sve ozbiljnija, Yara Shaidi je dokazala da je i njen stil ozbiljno evoluirao i sazreo takođe. Iako smo generalno fanovi njenih izbora za crveni tepih, ovaj Ralph Lauren kombinezon jer zaista zreo izbor, i korak u novom pravcu za ovu glumicu/aktivistkinju/manekenku- i volimo ga.

Millie Bobby Brown sve više postaje prava tinejdž princeza koja zna šta je stil i šta voli da nosi, i uvek u pravoj meri iznese chic dok je istovremeno sve što nosi prikladno njenim godinama. Poslednji primer toga je sinoćnji outfit kada je uparila par konverzica sa šljokičastom Calvin Klein haljinom. Da li ovo možemo da shvatimo kao znak da se high-low trend vraća?

Comments